News

Gossip Girl(scene) week 39

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossipgirlsceneweek39

Lara Stone(d)
Topmodel Lara Stone heeft openlijk aan de Britse pers toegegeven dat ze bijna een beauty without brains was. Tijdens haar jeugd in Mierlo verveelde ze zich zo erg dat ze dagelijks een jointje rookte. Helaas is ze daardoor veel vergeten uit die tijd. Twee jaar geleden zat Lara al een tijd in een afkickkliniek door een alcoholverslaving.

gossipgirlsceneweek39

Hier nog toen Kourtney hoogzwanger was. Loopt Kim binnenkort ook met een dikke buik rond?

Babyboom
Loopt mom to be Beyoncé al helemaal blij rond met haar zwangere buik, kan ze binnenkort waarschijnlijk bij Kim Kardashian op de thee om te praten over kwaaltjes, spuuglapjes en borstvoeding. Het gerucht gaat namelijk dat Kim binnenkort een kindje verwacht van haar man Kris Humphries. Dit nieuws kwam van een loslippige vriend die vertelt dat Kim deze maand niet ongesteld geworden is en al een boek met babynamen heeft gekocht.

gossipgirlsceneweek39

En als we andere geruchten mogen geloven, kan Jessica Simpson binnenkort ook aanschuiven. Tijdens het verjaardagsfeestje van haar verloofde Eric Johnson werd ze gespot in loszittende kleding en weigerde aan de champagne te nippen. Een goede vriend verklapte dat Jessica al ontzettende trek heeft in aparte combinaties zoals nacho’s met chocoladedip. Van je vrienden moet je het maar hebben…

gossipgirlsceneweek39

Sorry London one more time
De videoclip van Criminal van Britney Spears valt totaal niet in de smaak bij de gemeente- en stadsbestuur van Londen. De zangeres kreeg toestemming om haar nieuwste clip in Londen op te nemen, maar hield zelf geen rekening met de recente gebeurtenissen rondom de rellen. Madame Spears overvalt in de clip samen met haar lover een winkel en richt een pistool op het personeel. En laat dit nou net erg lijken op de London riots van afgelopen augustus. Het stadsbestuur wil daarom een klacht indienen bij de productiemaatschappij. Voor het gemeentebestuur is dit nog niet genoeg, zij wil dat de zangeres haar excuses aanbiedt en een smak geld doneert voor de wederopbouw van de wijk. Britney weigert een bosje bloemen te komen brengen en houdt verder haar hand op de knip. “De videoclip is gewoon fantasie", verklaarde de zangeres aan MTV.

gossipgirlsceneweek39

De dvd-speler is van mij!
Het schijnt helemaal over en uit te zijn tussen Ashton Kutcher en Demi Moore. Ashton pieste iets te vaak buiten de pot en Demi had daar helemaal genoeg van en heeft hem zelfs al een paar maanden geleden het huis uitgezet. Voor de pers hebben ze de schijn opgehouden, maar nu is het blijkbaar tot echt helemaal finito. De dame en heer bereiden zich allebei voor op een scheiding van zo’n 290 miljoen dollar…. Zou het echt?

gossip girlscene

Lady Pee-Pee
Tot slot, een plassende Gaga. On stage! Tijdens haar concert tilt een danser haar op, het uitgelezen moment voor Lady Gaga om een paar seconden enorm te 'chillen' en tsja... als de nood dan hoog is...?! Wij zijn in ieder geval het spoor bijster. Information please! Is wildplassen helemaal hot? Was het toch een ongelukje? Een verzoek van de danser? Een drang om haar territorium af te bakenen? Wat denk jij? Bekijk hier het filmpje.

Wil jij dat jouw roddel er volgende week tussen staat? Mail je tip dan naar tip@girlscene.nl. Wordt jouw tip gebruikt? Dan krijg je een cadeautje thuisgestuurd! Tip: Zorg dat je roddel gloednieuw is en uit week 40!

Bron beeld: theblemish.com, celebritynewsbuzz.com, celebridoodle.com, stylelist.com, blogs.alice1059.com

Door Brenda

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved