Gossip Girl(scene) week 40

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

jessicaalbahaven

Even lachen naar het vogeltje
13 augustus beviel Jessica Alba van haar tweede dochter: Haven Garner. Inmiddels is de kleine zeven weken oud en mocht ze op de professionele kiek gezet worden. Isn't she lovely?

 

Oeps!
Dat zelfs de beste modellen soms flink door hun enkels gaan, struikelen of op wat voor manier dan ook plat op de catwalkvloer belanden weten we. Tegenwoordig wordt dat een 'Naomi Campbell' genoemd, omdat het topmodel in 1993 al een flinke misstap maakte. Lindsey Wixson overkwam het tijdens de Versace Spring show, aghosss...

jankooijmansexy

Slechte tijden
Dé hunk uit Goede Tijden, Slechte Tijden, stopt er mee. Snik. Jan Kooijman, a.k.a. Danny de Jong gaat het soaphonk verlaten. We hebben drie jaar van hem kunnen genieten. En wat ons betreft hadden die drie jaar nog wel langer mogen duren, maar helaas. Gelukkig blijft hij wel met RTL in gesprek en zullen we hem waarschijnlijk als presentator van een paar nieuwe programma's zien! Voor nu nog even smullen van bovenstaande foto.

belouitelkaar

Bleo: the split up!
Het is over en uit. Bleo is niet meer. Woordvoerders van de sterren bevestigden tegenover US Weekly dat het stel er na vijf maanden een punt achter heeft gezet. Maar niet getreurd! Want Leonardo DiCaprio is al gespot met het Australische model Alyce Crawford en Blake werd al twee keer gespot met Ryan Reynolds. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

justinmariahcarey

All I want for Christmas...is Justin Bieber!
Soms zie je een samenwerking echt niet aankomen. Alles behalve die twee. Zo'n samenwerking kunnen we dit wel noemen: Mariah Carey en Justin Bieber. De twee gaan samen de kersthit All I want for Christmas opnieuw opnemen. Mariah twitterde: 'Ik denk dat vele van jullie verrast zullen zijn met de samenwerking. Maar jullie gaan helemaal verrast worden wanneer jullie het nummer horen. Het is geweldig.' Wij wachten het even rustig af...

madonnanaaktfotos

Madge op de kiek
De naaktfoto's van de celebs vliegen ons de laatste tijd om de oren. Van Blake Lively (waren ze nou echt of niet?) en Scarlett waren nog mooi ook, maar of we van de foto's van Madonna nou zo vrolijk worden? We durfden de plaatjes hier niet boven te zetten, waarom niet? Oordeel zelf maar!

Hebben jullie nog roddels om van te smullen?

Bron foto Jan: Hitkrant
Bron foto Justin: Fanpop

Door Esmée