Gossip Girl(scene) week 41

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossipgirlscene41

Li-Lost
Dachten we een paar maanden geleden nog dat Lindsay Lohan er wel weer bovenop zou komen, worden we nu weer met onze neus op de wel erg ranzige feiten gedrukt. Want wat zijn deze donkere plekken op Lilo's normaal zo parelwitte tandjes? Waarschijnlijk zijn deze plekken niet veroorzaakt door een paar avondjes niet poetsen. Nee Lindsay houdt wel van wat drugs (dit kan komen door Crystal Meth en heroïne) en als dat het niet is, zou het volgens de roddels komen door een eetstoornis... Poor LiLo!

gossipgirlscene41

Ri-bi
Rihanna heeft al eerder openlijk verteld dat zij zich ook aangetrokken voelt tot vrouwen. Maar dat ze niet van ze af kan blijven, vertelde ze er niet bij. Tijdens het verjaardagsfeestje van één van haar personeelsleden, was Riri de grenzen even kwijt. In de stripclub waar het groepje verbleef, vroeg de zangeres een lapdance aan. Daarbij is het niet toegestaan aan de meisjes te zitten, maar Rihanna kon het niet laten. Ze betastte ze en stopte zelfs haar hoofd tussen de benen van de meiden. Oeps!

gossipgirlscene41

Babyboys
De celebs zijn allemaal weer druk met voortplantingen. Niet alleen Jessica Simpson en Beyonce zijn bezig met het ontwikkelen van een mini-me, ook de buiken van Hilary Duff en Jennifer Garner (samen met Ben Affleck) hebben een groeispurt. Voor deze laatste twee geldt dat ze een jongetje krijgen! Hilary Duff gaf al eerder aan te denken dat het een jongetje wordt, maar nu zou ze tijdens de opnames van de show van Ellen Degeneres gezegd hebben dat het echt een jongen wordt. Ben Affleck is al vader van twee meisjes en wordt voor het eerst vader van een zoon.

saralealgossipgirlscene41

Cougar crisis
De geruchten over een crisis tussen Ashton Kutcher en Demi Moore gaan al een tijdje rond. Maar nu is de blondine(Sara) waarmee Ashton vreemdgegaan zou zijn, uit de school geklapt. In US Weekly vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtje met mister Kutcher: "We hadden twee keer seks, niets vreemds of pervers. Hij had ook een goed uithoudingsvermogen, alles bij elkaar heeft het zo'n twee uur geduurd. Een condoom kwam er niet aan te pas." Detail: Sara is 22, Demi is 48. Nog sappiger detail: Demi's dochter Rumer is 23.

 

Zijn we genept?
Dit gerucht mogen we toch wel kronen als gerucht van de week. Er werd al getwijfeld over de echtheid van de buik van Beyoncé, maar de geruchtenstroom is nu pas echt op volle snelheid. Beyoncé's buik klapt dubbel terwijl ze gaat zitten bij een talkshow. We horen graag jullie theorie! 

Bekijk hier de Gossip Girl(scene)'s van afgelopen weken!

Hebben jullie nog roddels om van te smullen?

Bron foto Hilary: Celebuzz

Door Esmée