Gossip Girl(scene) week 42

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip

GIRLtalk
Wordt het Morgan, Karen of misschien toch Jessi… De geruchten doen al een tijdje de ronde, maar nu wil Jessica Simpson het goede nieuws het liefst van de daken schreeuwen! Zij en liefje Eric Johnson verwachten over een paar maanden een little Jess! Wanneer het meisje geboren zal worden is nog niet bekend, maar haar babykamer schijnt al wel helemaal in het roze geverfd te zijn.

gossip

Geen Dahlia, maar Giulia
Nog meer meisjesnieuws deze week. Carla Bruni, de vrouw van de Franse president Sarkozy, is woensdagavond bevallen van een gezond dochtertje! Nee, geen Dahlia, maar Giulia is de naam van het kleine spruitje. Als president zijnde heb je zo je verplichtingen. Kersverse vader Sarkozy kon daarom niet bij de bevalling aanwezig zijn, omdat hij op dat moment overleg voerde met Europese leiders.

gossip

En dat is rechtzaak 76…
We weten dat LiLo zich de afgelopen jaren flink heeft uitgeleefd, maar ze wil nu ein-de-lijk haar leven gaan verbeteren. De 25-jarige actrice moet over twee weken wéér voor de rechter verschijnen, omdat ze zich niet goed heeft gedragen tijdens haar proeftijd. Ze wil nu echt laten zien dat ze serieus haar handen uit de mouwen gaat steken, en wel in het mortuarium! Brrr.. Maar zou LiLo zich nu eindelijk aan haar woord houden?

Ri found love
Rihanna veroverde de laatste weken de hitlijsten met haar nieuwe single We found love. Onlangs heeft de zangeres voor dit nummer de videoclip opgenomen. Daarin zijn gepassioneerde scènes van RiRi en Olympisch bokskampioen Dudley O’Shaughnessy te zien. De twee blijken het goed met elkaar te kunnen vinden en na het opnemen van de clip zou de zangeres op slag verliefd geworden zijn op de Britse bokser. Zou de liefde ook wederzijds zijn?

gossip

Demi Moore = Less
De fans van Demi Moore schrokken zit rot toen ze de actrice tijdens de première van haar nieuwe film Margin Call zagen. Het leek of Demi de afgelopen weken geen hap door haar keel gekregen heeft. Ze was zo mager! Hoewel Demi op de première nog wel haar trouwring droeg, loopt het huwelijk tussen haar en Ashton Kutcher niet op rolletjes. Alle ellende doet de actrice zo te zien niet veel goeds…

Selena ft. Selena
Op 6 november vinden de MTV Europe Music Award’s 2011 plaats. Dit jaar heeft Selena Gomez de eer om deze spetterende award show te mogen presenteren! Dit wilde ze op een grappige manier haar fans mededelen en wel door met haar alter ego in duet te gaan. In de videoclip van dit nummer, is het tieneridool te zien als lief meisje in een wit jurkje én als vloekende babe met ruitjesblouse en gymschoenen.  

gossip

J 2 tha L-ove?
Hoewel Jennifer Lopez nog steeds beweert single te zijn, is ze al twee keer op date gespot met acteur Bradley Cooper. Het zou volgens diverse media erg goed klikken tussen J. Lo en Hangover-hunk Bradley. Zullen de twee samen de feestdagen gaan doorbrengen?    

Hebben jullie nog roddels om van te smullen?

Bron beeld: celebuzz, zimbio

Door Evi