News

Gossip Girl(scene) week 43

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 43

Friezin schittert voor Victoria
Victoria’s Secret heeft opnieuw een Friezin binnen gehaald. Naast Doutzen zal nu ook Nederlands model Marloes Horst gaan schitteren in het leuke ondergoed. Marloes mag zich officieel een Angel noemen! Zij zal te zien zijn in de nieuwe campagne van de PINK collectie, gericht op studenten. De mannen van de afdeling Photoshop bij Victoria’s Secret zitten er duidelijk nog, want volgens ons spotten we opnieuw een Photoshop blunder. Kijk en oordeel zelf…

Gossip Girl(scene) week 43

K2 is niet meer
Bij het horen van het volgende gerucht was de redactie in shock. ‘Zijn ze nu helemaal van de... &^%$!*#... ! Wereldwijd hebben redacties ontelbaar veel teksten geschreven over de twee K’s, het zal toch niet?!’ Grrrr. Nog geen twee maanden getrouwd of Kim Kardashian en Kris Humphries kunnen de inboedel alweer gaan verdelen. Het gerucht gaat dat de newly weds nu al in zwaar weer verkeren. Volgens The Daily Mail heeft Kim zelfs al plannen gemaakt voor 2012 (lees; lancering hier, gezicht laten zien daar…) zonder überhaupt haar agenda naast die van Kris te hebben gelegd. Spot jij ze op straat, in een paparazzi foto, met trouwringen? That’s just for show, aldus een insider.

Gossip Girl(scene) week 43

Serieuze plannen?
En terwijl Kim Kardashian in gedachten al de scheidingspapieren tekent, heeft zwager Scott Disick vorige week een verlovingsring bij haar zus Kourtney om de ringvinger geschoven. De twee zijn smoorverliefd en dolgelukkig met hun zoontje Mason. De ring (met diamant, ofcourse!) heeft Scott zorgvuldig uitgezocht bij een juwelier in New York. Alhoewel Kourtney een paar maanden terug aangaf niet te hoeven trouwen, schijnt zij hier inmiddels toch serieus over na te denken. Wij zijn benieuwd, maar wijden er voorlopig nog even niet meer dan een gossipje aan... O wee als het stel na 2 maanden weer gaat scheiden. It runs in the family!

http://www.girlscene.nl/celebs/modellen/2011/september/marloes_horst

Geen jogging suit voor Sylvie
Wat vinden jullie van deze nieuwe Sylvie look? Links draagt de voetbalvrouw het trendy jogging suit van Modemusthaves.com en rechts een roze exemplaar van Adidas. Ze kan zo best over straat toch? Sylvie denkt daar zelf heel anders over. She loves fashion en wil er daarom niet alleen op de rode loper goed uitzien, maar ook op haar vrije dag! We zullen haar dan ook nooit spotten in deze unfashionable outfit.

gossip

Batmobieber
Justin, Justin, Justin. Je mag dan wel duizenden vrouwenhartjes op hol laten slaan, maar ook jij hoort je aan de verkeersregels te houden! Deze week wilde het tieneridool de blits maken met zijn ‘batmobil’ en reed roekeloos door de straten van Los Angeles. Waarschijnlijk heeft Justin zijn charmes in de strijd gegooid, want hij heeft de agenten om weten te praten en kreeg slechts een waarschuwing voor zijn roekeloze rijgedrag.

gossip

Usher invalide?
Niet alleen Justin, maar ook Usher heeft de verkeersregels overtreden. En dit werd hem niet in dank afgenomen. De zanger moest even snel iets ophalen en dacht zijn auto voor een paar minuutjes op een invalidenparkeerplaats te kunnen parkeren. Niet dus. Een onbekende vrouw werd woedend en verzocht de zanger zijn auto ergens anders neer te zetten. Usher trok zich niets van haar aan, waardoor de vrouw vervolgens hysterisch op hem af kwam gerend en hem te lijf wilde gaan! De echtgenoot van de vrouw zou haar gekalmeerd hebben. En Usher, die liet zijn auto gewoon staan waar hij stond.

gossip

Drie is (niet) teveel
Leonardo di Caprio kan niet achterblijven nu zijn ex-liefje Blake Lively romantische avondjes doorbrengt met Ryan Reynolds en is opvallend veel aan het daten geslagen. Sinds de break up begin oktober is de kersverse vrijgezel niet met één, maar met drie(!) vrouwen gespot. Alle drie de dames zijn ook nog eens model! Date numero uno is Madalina Ghenea uit Roemenië. Momenteel woont de acteur in Sydney, waar hij werkt aan de film ‘The great Gatsby’ en zou zich in deze Australische hoofdstad ook prima vermaken. Volgens bronnen krijgt hij regelmatig gezelschap van Australisch model Alyce Crawford én van een ander Australisch model Kendal Schuler! Zou een van deze modellen dan eindelijk de ware voor Leonardo zijn?

Hebben jullie nog roddels om van te smullen?

Bron, beeld: Zimbio, TMZ

Door Evi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved