Kenza Zouiten

News door Redactie

Fashion, móda, kleding, la mode. Over de hele wereld zijn we er dol op. Velen van ons kunnen zich ook wel ‘shopaholics’ noemen. De laatste jaren willen steeds meer bloggers hun kledingstijl en special moments met ons delen. Zo ook de Zweedse blogster Kenza!

kenza

In december 2006 is de half Zweedse/half Marokkaanse Kenza Zouiten begonnen met het posten van leuke berichtjes en foto’s. Hoewel ze nog maar twintig lentes jong is, kan ze al twee jaar zeggen dat ze de meest bekeken Zweedse blog aller tijden heeft! Per dag zijn meer dan 150.000 bezoekers nieuwsgierig naar haar story’s en modieuze outfits waarin Kenza voor de dag komt.

kenza

kenza

Kenza blogt niet alleen over haar fasionable stijl. Vrienden, werk, haar hondje, feestjes... Haar hele leven is zowat op kenzas.se te volgen!

kenza

kenzakenza

In 2008 werd de Zweedse blogster beloond voor haar ‘inspirerende’ blog en ontving op VeckoRevyn de Blog Award in de categorie ‘Beste Blog’. Naast deze prijs heeft Kenza de afgelopen jaren nog meer Awards en andere trofeeën in de wacht mogen slepen. Zoals in februari dit jaar de blogster op de Finsest Awards naar huis ging met de prijs als ‘Beste fashion blogger’.

kenza

kenza

kenza

Naast het bijhouden van haar blog doet Kenza ook nog eens modellenwerk, is ze VJ bij MTV geweest én heeft ze schoenen, kleding en sieraden ontworpen voor verschillende merken. Wat een lucky lady!

kenzakenza

Kenden jullie deze Zweedse blogster al?

Door Evi