Gossip Girl(scene) week 44

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG week 44

Lindsay voor minstens 30 dagen de bak in
Oh Lindsay, Lindsay. Wat heb je je nu weer in de nesten gewerkt. Je vond therapie niet nodig en je kwam op je eerste dag van je taakstraf al te laat. Way to go, meisje. En nu mag je op de hete blaren zitten. Dertig dagen lang om precies te zijn, in de gevangenis. Oh en dat kunnen er gemakkelijk ook 270 worden. Als Lindsay voor veertien december geen twaalf dagen in het mortuarium werkt en vier dates met haar psycholoog heeft gehad, worden die 30 dagen er namelijk 9 keer zo veel. Wij weten wel wat wij zouden doen.

GG week 44

Demi's nieuwe liefde
Rumor has it, dat Demi Lovato een nieuwe liefde heeft, de twaalf jaar oudere Wilmer Valderrama, beter bekend als Fez uit That’s 70’s Show. Demi is niet het eerste jongere vriendinnetje van Wilmer. Acht jaar geleden was Lindsay (Ja, Lohan again) nog geen achttien jaar en in het geheim aan het daten met Wilmer (en dat is dus hartstikke verboden in de VS). Demi ging hiervoor onder andere met “Jonas Brother” Joe.

GG week 44

Lauren Conrad's Rendez-vous met Ex
Lauren Conrad had afgelopen weekend een Rendez-vous met Ex Kyle Howard. Det twee waren heel toevallig op hetzelfde Halloweenfeestje, juist op een avond dat Lauren haar “nieuwe Beau” Derek Hough (ex Cheryl Cole) thuis had gelaten. Een spy rapporteert: “De eerste keer dat LC en Kyle elkaar tegen het lijf liepen vluchtte Lauren naar het toilet. Later op de avond had ze genoeg 'drinkbare moed' tot zich genomen om zelfs een gesprek met hem te voeren. Nog iets later op de avond flirtte Lauren met Gossip Girl's Chace Crawford (Nate), maar Kyle kon zijn ogen niet van Lauren afhouden.

GG week 44

Nieuw liefdeskoppel
Kennen jullie Jessie St. James nog uit Glee, gespeeld door Jonathan Groff? Nou Mr. Groff is een openlijk homo (en dat is best nog wel een big deal in conservatief Hollywood). Sinds een paar maanden is Star Trek’s Zachery Quinto ook uit de kast gekomen en nu gaat dus het gerucht.. dat de twee aan het daten zijn! Ze zijn de afgelopen weken in ieder geval erg vaak samen gespot in Los Angelos en New York en het gerucht gaat dat ze al sinds vorig jaar samen zijn, maar dat Zachery vond dat ze de relatie niet naar buiten konden brengen. Een andere bron zegt dat de twee ongelooflijk gelukkig zijn samen en heel erg verliefd. Om er vervolgens aan toe te voegen dat de volgende stap misschien wel trouwen zou kunnen zijn. Who knows… we keep you posted, natuurlijk.

GG week 44

Drie Nederlandse modellen voor Vogue
Dan… zijn wij ook zeer verheugd door het nieuws dat maarliefst DRIE (!) Nederlandse modellen deze week hebben geshoot voor modebijbel Vogue. De negentienjarige Ymre Stiekema was deze week in New York voor een shoot met Daniel Jackson voor de Britse Vogue. En ook Doutzen was deze week in New York voor een fotoshoot voor de UK editie van Vogue. En dan onze Kim (Feenstra, that is!), zij was afgelopen week in Londen voor een shoot voor de Italiaanse Vogue. Wij zijn supertrots op ons Hollands Glorie!

gossip

Blake Lively's Loveeeeelife
Ryan Reynolds de nieuwe liefde van Blake Lively? Ze zijn de afgelopen weken wel meerdere keren samen gespot in Boston, waar Ryan op dit moment verblijft om zijn nieuwe film op te nemen. Maar als Ryan en Blake geen winnend koppel zijn, dan heeft ze altijd nog Mr. Christian Louboutin. Afgelopen week werd zijn boek gelanceerd en tijdens dat feestje werd deze toch wel heel schattige foto gemaakt. Dat Blake groot fan is van Christian’s schoeisel is in ieder geval een feit, vorig jaar kocht ze tijdens een sample sale gewoon eventjes veertig paar! Hmm… het leven van Blake Lively, al zouden we gewoon één dagje mogen ruilen?

Heb jij nog leuke gossip voor ons?

Door Annemerel