Gossip Girl(scene) week 45

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene week 45

Wat een roddels over Mr. Bieber deze week! Afgelopen zaterdag zou hij in de Amsterdamse PC Hooftstraat gespot zijn. Er is beeldmateriaal (klik!), maar eh.. of die jongen in mutsen en sjaals gewikkeld tussen vier grote bodyguards echt Justin is, of dat het om een grote grap gaat.. Dat is voor ons nog even een vraag. Maar goed, nu de dirty laundry even buiten hangen. Een vrouwelijke Bieber fan zei vorige week zwanger te zijn van Justin. Afgelopen week werd duidelijk dat Bieber een DNA test af zal laten nemen om te bewijzen dat hij niet de vader is. Wel heel toevallig.. De fan zei dat Justin haar had verteld dat ze echt geen condoom hoefden te gebruiken, want hij was nog  maagd. Precies hetzelfde schijnt hij ook tegen vriendinnetje Selena gezegd te hebben. En eh.. die is nu een beetje boos.

GG scene week 45

Na wekenlang speculeren was vorige week de kogel door de kerk, Kim Kardashian heeft haar scheidingspapieren ingediend. Maar wie dacht dat daarmee het roddelen is afgelopen, zat goed fout. De roddels die wij deze week onder andere hoorde? Kim zal haar man van 72 dagen 2 miljoen moeten betalen om haar verlovingsring te mogen behouden. Ook zou Kris er alles aan doen om zijn huwelijk te redden. Het kwam voor hem ook als een klap “Ik ben begaan met mijn huwelijk en alles dat het representeert. Ik hou van mijn vrouw en ben er kapot van dat ze wil scheiden. Ik ben bereid alles te doen om ons huwelijk te redden.” Aldus een aangeslagen Kris, in een statement aan US Magazine. Wat denken jullie, zal het dan toch nog goed komen?

GG scene week 45

Vorige week zeiden we dat Lindsay Lohan echt niet onder die dertig dagen cel uit zou komen, nou niets bleek minder waar natuurlijk. Lindsay checkte maandagmorgen om 8.48u in bij de Lynwood’s Century Regional Detention Facility en iets meer dan vier en een half uur later stond ze alweer buiten. Reden voor de (zeer) vervroegde vrijlating? De overbezetting in de gevangenis. Ja hoor. Nou heeft ze in ieder geval wel de tijd om haar taakstraf naar behoren uit te voeren en bezoekjes te brengen aan het psycholoog. 14 december wordt ze weer in de rechtzaal verwacht.

Maar we hebben ook nog roddels van heel andere aard over Ms. Lohan. Ze zal namelijk binnenkort in de Playboy verschijnen, althans… als de foto’s worden goedgekeurd. De eerste serie werd afgekeurd en Playboybaas Hugh Hefner zou ook niet blij zijn met de tweede serie foto’s.. oh oh. En ze had nog wel zo Marilyn Monroe in haar hoofd tijdens de shoot.

GG scene week 45

Avril Lavigne belandde afgelopen weekend in een gevecht  bij het Roosevelt hotel in LA. Volgens Avril was zij niet degene die het gevecht begon, maar was zij juist degene die de ruzie probeerde te sussen. De ruzie zou begonnen zijn toen een unidentified man iets stoms zei tegen vriendje Brody Jenner (bekend als love interest van Lauren Conrad tijdens The Hills en stiefbroertje van de Kardashians), hij was ook bij het gevecht betrokken.

GG scene week 45

Zijn jullie net als wij nogal gecharmeerd van Mr. Ryan Gosling? Beter bekend als die leukerd uit o.a. The Notebook en iets recenter, Crazy, Stupid, Love?  Goed, word is… dat zijn succes hem een beetje naar het hoofd gestegen is. Wij geloven dit eigenlijk niet natuurlijk, want dat kan toch niet? Maar bronnen vertellen dat hij nogal ‘gek’ is en ‘excentriek’. Hij zou in rare kleding naar de filmset komen, hij zou zomaar vanuit het niets gaan dansen en luchtgitaar spelen, oh en hij nam zijn hond mee naar een yogales. Goed, als dat gek is.. Dan kunnen wij daar wel mee leven hoor.

Weet jij nog sappige roddels van de afgelopen week?

Door Annemerel