De leukste setfoto's van Gossip Girl seizoen 5

News door Redactie

Hoewel Gossip Girl in Nederland de laatste jaren op de meest vreemde tijdstippen wordt uitgezonden volgen wij op de redactie Gossip Girl nog steeds op de voet. Niet alleen omdat we nog steeds hopen dat Chuck & Blair bij elkaar komen, maar vooral ook vanwege de fantastisch outfits. Wij selecteerden de leukste van dit seizoen. LET OP: Niet lezen als je ergens halverwege seizoen vier gestrand bent en geen spoilers wilt horen.

De leukste setfoto's van Gossip Girl seizoen vijf

Wauw, wat een fantastische outfit voor Blair. In die prachtige donkergroene cape houdt ze haar babybuikje goed verscholen. En die mooie platform pumps van Miu Miu staan bovenaan ons verlanglijstje voor Kerstmis.

Gossip Girl season 5

En de award voor meest irritante nieuwe GG-karakter gaat naar... Dianna Payne. Of haar rol moet nog leuk worden natuurlijk, maar dat accent. HORRIBLE. Het jurkje dat ze hier draagt geeft ook wel heel veel van haar voorgevel weg.

Gossip Girl Season 5

Dit is niet onze favoriete Blair-outfit. Het lijkt wel alsof ze auditie doet voor de Smurfen. Het jasje vinden we wel mooi, is van Diane von Furstenberg en kost 'slechts' 545 dollar.

Gossip girl season 5

Wauw, die hakken! Eh ja en daar betaal je ook wel voor hoor, 1900 dollar om precies te zijn. Ach, doe ons dan maar de Mulberry tas van struisvogelleer.

Gossip girl season 5

Van de ene fantastische Serena outfit naar de volgende. Deze look is favoriet bij ons. Die Chanel tas.... Oef. Maar dan wel in combinatie met die benen natuurlijk.

Gossip girl season 5

Oh la la wat een mooi chic outfitje voor Blair. Die schoenen! Chuck zit zoals gewoonlijk ook weer prachtig strak in het pak. En wat vinden jullie van Chuck's hond?

Gossip girl season 5

Oooeeeh major spoiler. Sorry meiden die dit niet wilden zien, wij konden het toch niet laten. Leuk Missoni vestje voor Charlie/Ivy.

gossip girl season 5

De vruchtentrend was groot deze zomer, met de bananenoorbellen van Prada en de citrusvruchten van Stella McCartney op jurkjes, rokjes en blousejes. Blair neemt de trend gewoon mee de herfst in. Leuk!

Gossip girl season 5

Kijk dit is dus een outfit die niet alleen mooi is, maar ook nog eens super comfortabel lijkt. Wij willen dit.

Gossip Girl season 5

Perfect perfect perfect! De Marc by Marc Jacobs trui (298 dollar) op dat super korte sequin rokje. Dit willen wij ook al.

Wat is jullie favoriete outfit? En ben jij meer een Serena of een Blair?

Door Annemerel