News

Kate Middleton, Princess of the people

Dat Kate Middleton sinds 29 april dit jaar officieel royalty is betekent niet dat het alleen nog maar designer is wat de klok slaat in haar garderobe. Kate is heus niet vies van een beetje Topshop en ZARA. Wij selecteerden haar leukste betaalbare outfits.

Kate Middleton Princess of the People

De dag na haar bruiloft verliet Kate Londen in een jurkje van ZARA! Ze draagt ook vaak kleding van het Engelse merk Whistles, evenals French Connection. Ook op officiele staatsbezoeken draagt Kate merken die je gewoon op Oxfordstreet kunt kopen, het jurkje dat ze droeg tijdens een bezoek aan President Obama is van Reiss.

De jurk waarin ze haar verloving bekend maakte was van Issa, wij zouden daarvoor moeten sparen, maar erg duur was 'ie niet. Ze heeft hem ook in het paars. Het bewijs dat Prinses Kate ook daadwerkelijk bij ZARA shopt? Afgelopen week werd ze tijdens het winkelen met een tasje van de Spaanse winkelketen in haar hand gespot.

Boodschappen doen doet Kate ook nog steeds zelf, op haar London Sole ballerina's. De rode jas van Kate die ze droeg bij een event van Unicef komt van LK Bennett en kost rond de 400 euro.. En okee okee, dat kunnen we ook niet zomaar betalen, maar bij Chanel heb amper één schoen voor dat bedrag. Op de laatste foto draagt Kate een jasje van ZARA dat NU in de winkels hangt voor 99 euro! RENNEN!

Veel mensen hebben kritiek op de kleding van Kate, zo lag ze van de zomer een aantal keer onder vuur omdat ze kledingstukken meerdere keren droeg en ook het feit dat ze goedkopere kleding draagt werd bekritiseerd. Wij zijn het hier ab-so-luut niet mee eens. Zeker in tijden van 'crisis' is het toch niet meer dan logisch dat ook het koningshuis een klein stapje terugneemt? Als wij terugdenken aan geschiedenislessen denken we aan Marie Antoinette, de vrouw van de laatste koning van Frankrijk. Zij werd juist bekritiseerd om haar flamboyante uitgavenpatroon terwijl het volk honger leed...

Ja hallo, kan Kate het OOIT goed doen?

Wat vinden jullie van Kate's kledingkeuze? Vind jij het goed dat ze juist ook kiest voor iets minder dure merken, of vind jij dat ze zich als een prinsesje moet gedragen en alleen nog maar voor het allerbeste, mooiste en duurste moet gaan?

Door Annemerel

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved