Gossip Girl(scene) week 47

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Jessica Simpson GG 47

Jessica Simpson zal begin volgend jaar bevallen, maar ze zou nu al een manier hebben gevonden om de overtollige kilo's kwijt te raken. Ze zou namelijk voor 4 miljoen dollar een contract tekenen met Weight Watchers. Na de bevalling zal ze er eerst een jaar alles aan doen om weer helemaal in shape te komen en daarna zal ze in commercials van het dieet verschijnen. Jennifer Hudson sloot al eerder een deal met Weight Watchers en verloor 35 kilo. En in shape én vier miljoen dollar, daar zouden wij het ook nog wel voor doen.

JLO GG 47

Jennifer Lopez en Marc Anthony mogen dan sinds deze zomer niet meer als man en vrouw door het leven gaan, werken doen ze nog wel samen. Bijvoorbeeld als producers van de talentenjacht Q'Viva! en tijdens die opnamen zou er toch ook weer wat van seksuele spanning tussen de twee zijn opgebloeid. Marc Anthony zou zijn hotelkamer niet eens van binnen hebben gezien. Maar... dit betekent absoluut niet dat ze weer bij elkaar zouden komen (aldus ingewijden), het is absoluut voorbij.

GG scene 47

De Nederlandse DJ Afrojack zou momenteel met Paris Hilton op Hawaii zitten. Het gerucht dat de twee aan het daten zijn doet al langer de ronde, maar nu zouden ze dus samen op vakantie zijn. Dat Paris op Hawaii zat wisten we wel, maar met wie, daar deed ze nogal raadselachtig over. Maar nu duikt er een foto op waarop ze een zonnebril draagt en in de weerspiegeling van die zonnebril zie je een jongen die verdacht veel lijkt op de DJ uit Spijkenisse.

Justin Bieber GG 47

Het Justin Bieber baby-circus is nog steeds niet afgelopen. Justin Bieber legde eerder al een DNA-test af en nu wil ze er nog één. Dit keer willen ze dat Justin bij de dokter in een potje plast, in plaats van dat hij zijn plasje netjes bij de dokter aflevert. Om er dus helemaal zeker van te zijn dat het plasje ook daadwerkelijk van Mr. Bieber afkomstig is.

GG week 47

Okee, eigenlijk is er niet echt een roddel over Miranda Kerr en haar schattige baby Flynn te melden, maar GOD wat is dat kind lief. Wij zien Orlando Bloom Jr. , sprekend toch?

Hebben jullie nog sappige roddels?

Door Annemerel