Superdure celeb cadeaus

News door Redactie

Wij zijn blij als we met onze verjaardag een leren tas krijgen. Voor de celebs gaan de cadeaus altijd nét ietsjes verder. Of ja, ietsjes, een beetje boel verder!  In het leven van de Hollywood-sterren kan het niet duur en extravagant genoeg zijn.

‘Vorig jaar heb ik haar al een speedboot gegeven, waar zal ik haar dit jaar mee verrassen?’ Het lijkt me nog best een moeilijke klus om als celeb steeds weer iets ‘origineels’ te verzinnen. En je kunt natuurlijk niet aankomen met een minder cadeau dan de vorige keer! (Euhumm…) Op de Girlscene-redactie viel onze mond open van de volgende cadeaus:

cadeau

Sean Combs, voor de meesten beter bekend als Diddy of P. Diddy, verraste zoon Justin voor zijn sweet sixteen met een zilveren Maybach van $360,000 én opende voor hem een bankrekening. Sean had voor zijn zoon alvast een ‘klein’ beginnetje met sparen gemaakt. Op de rekening had paps al $10,000 gestort!  

cadeau

Tom Cruise gaf als huwelijkscadeautje aan zijn vrouw Katie Holmes een gulf stream jet ter waarde van $ 20 miljoen! Zal Tom haar naar de mooiste plekjes op aarde vliegen? 

 cadeau

Jennifer Garner kreeg een 7-karaat diamanten ring van husband Ben Affleck. Hij wilde haar gewoon ‘zomaar’ eventjes verrassen.  

cadeau

Justin Bieber werd voor zijn zestiende verjaardag goed verwend! Hij kreeg twee sets autowielen. ‘Wat een cadeau’, zul je misschien denken, maar het waren niet de minste: Van P. Diddy (again mister Diddy) witte Lamborghini Spider wielen van $ 200.000. En van zijn grote vriend Usher een set zwarte Range Rover wielen. 

cadeau

Als je jarig bent kun je natuurlijk ook cadeaus weggeven! Zo dacht Adam Sandler er tenminste over. Hij gaf niet de kleinste cadeautjes weg, hij gaf zijn lieve collega’s Chris Rock, Rob Schneider, David Spade en Kevin James allemaal een Maserati ter waarde van $250,000 cadeau!

cadeau

Ook Oprah Winfrey speelde voor Santa. Zij boekte voor haar Oprah Winfrey crew én hun families een 10-daagse cruise door het Carabische gebied! Voor dit tripje betaalde de talkshowkoningin maar liefst $750,000. Oh my god! Ik heb mijn CV al op de post gedaan…

cadeau

Brad Pitt kreeg voor zijn verjaardag van liefje Angelina Jolie een gecostumized motor die haar $100,000 kostte. Het was niet zomaar een motor met twee wielen, ze had er speciaal voor Brad de woorden ‘My sweetheart, The drunk’ op laten graferen.

cadeau

Voor zijn 41e verjaardag kreeg Jay-Z een speciaal cadeau van Beyonce. Ze verraste hem met een Bugatti Veyron Grand Sport van $2 miljoen. Je moet er wat voor neerleggen, maar dan heb je wel de snelste en duurste auto van de wereld!

cadeau

En of Katy Perry gek is op haar Russell Brand! Ze gaf hem voor zijn 35e verjaardag een reisje naar de ruimte van $200,000. Hopelijk is de cheque nog geldig wanneer hij er ‘ruimte’ voor kan vrij maken.

cadeau

Toen Jessica Simpson en Tony Romo nog een happy couple waren, heeft Jess voor haar vriend een speedboot van $100,000 gekocht. Nadat de twee uit elkaar gingen, mocht Tony zijn speeltje houden! Wat een geluk.

cadeau

Victoria Beckham werd door manlief David met Valentijnsdag wel extreem goed in de watten gelegd. Hij gaf haar een Bvlgari ketting van $8 miljoen! De voetballer vond dit blijkbaar nog niet genoeg. Hij liet daarnaast ook nog eens een aantal chef-koks van Posh’s favoriete restaurant in Londen overvliegen naar Spanje. Happy Valentine’s Day Vic!

Wat is het mooiste cadeau wat jij ooit hebt gekregen?

Bron/beeld: Socialitelife, Zimbio

Door Evi