Koekjes bakken met Avril Lavigne

News door Redactie

Niet alleen van de feestelijke outfits zijn we deze maand hotel de botel, ook van het heerlijke snoepgoed loopt het water ons in de mond! De pepernoten en marsepein maken onderhand plaats voor kerstkransjes, zuurstokjes en chocolade. Avril Lavigne kan niet wachten en brengt ons helemaal in kerstsferen met haar homemade kerstkoekjes!

koekjes

We weten dat ze kan zingen. Maar dat ze dol is op koekjes bakken en ze met leuke kleurtjes weet te versieren, hadden we niet achter deze gitaar-rockende dame gezocht! Speciaal voor de aankomende kerstdagen is ze creatief bezig geweest en heeft ze kerstbomen, sneeuwpoppen en kerstsokken gemaakt van koekjesdeeg. Tijdens het versieren van deze kerstkoekjes deelt ze haar leukste kerstgedachtes en vertelt ze over de speciale cadeautjes die ze van haar fans heeft gekregen.

Wij zijn benieuwd of deze kerstkoekjes van Avril net zo lekker smaken als ze eruit zien. Avril heeft ons in ieder geval op een leuk idee gebracht, jou ook? Nodig een stel vriendinnen uit en houdt een koekjesmiddag! Haal koekjesdeeg, verschillende kleurtjes glazuur en andere versiersels in huis. Met deze regenachtige dagen is het toch supergezellig om dingetjes met z’n allen te doen?!

Wat is jouw favoriete kerstsnoepgoed?

Bron: buzzworthy/mtv

Door Evi