Gossip Girl(scene) week 49

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene)

Hilary Duff ziet er heel erg zwanger uit, maar MOOI! Onlangs vertelde Hilary in een interview dat ze verslaafd is aan het kopen van spijkerbroeken. Ze heeft er zoveel, dat ze niet eens weet wat ze allemaal heeft.

Gossip Girl(scene) week 49

Nu Demi en Ashton verleden tijd zijn is het tijd voor een nieuwe cougar! Caroline Flack, een Britse TV-presentatrice is 32 jaar en heeft een relatie met de 17-jarige Harry Styles. Op twitter ontvangt ze inmiddels doodsbedreigingen van One Direction fans. De romance is al een tijdje gaande trouwens, eind oktober werden ze voor het eerst kussend betrapt, maar pas sinds deze week komen de twee er eerlijk voor uit.

Gossip girl (scene) week 49

Familie en vrienden maken zich zorgen om Rihanna, nadat ze op 31 oktober in het ziekenhuis in Zweden werd opgenomen en afgelopen weekend een paniek aanval beleefde in Ierland. Rihanna doet op dit moment zoveel dingen tegelijk en dan ook nog die concerttour... Om tot 'rust' te komen gaat ze vaak feesten. Soms wordt ze wakker en weet ze niet eens waar ze is, gewoon omdat ze zoveel reist. Om Rihanna toch haar tour af te laten maken wordt ze nu onder 24-uurs toezicht gesteld.

Gossip Girl(scene) week 49

We schreven het een aantal weken geleden al. Ryan Reynolds en Blake Lively zijn verliefd! En op deze foto's is goed te zien dat wij gelijk hebben. Ohh nu willen wij ook allemaal weer verliefd zijn. Cute!

Gossip Girl(scene) week 49

De kleedkamereisen zijn niet alleen weggelegd voor diva's als Mariah Carey en Jennifer Lopez, ook voor Adele. Zij wil in haar kleedkamer graag rode wijn, Engels bier (absoluut geen Amerikaans bier), kauwgum, Marlboro light sigaretten en een aansteker. Ok. Klinkt allemaal reuze gezond overigens.

Heb jij nog sappige roddels voor ons, van deze week?

Door Annemerel