Gossip Girl(scene) week 50

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl scene week 50

Justin Bieber werd afgelopen week in Los Angeles aangehouden terwijl hij in z’n ‘batmobile’ reed. Nee hij zat niet dronken achter het stuur, volgens ooggetuigen maakte hij een bocht naar links waar hij geen bocht mocht maken. Hmm, niet zo heel erg spannend dus. Bieber stapte niet uit en verstopte zijn gezicht achter zijn handen. De politieman liet hem gaan zonder boete uit te delen. Wat wij eigenlijk ook wel zo eerlijk vinden. Aangezien het hele voorval zo fijn op beeld is vast gelegd zal Bieber vast achtervolgd zijn. Wij begrijpen dan volkomen dat je foutjes maakt, wij moeten er namelijk niet aan denken om al rijdend achtervolgd te worden door een stelletje paparazzo’s (en toch steunen we zo door deze foto te gebruiken.. ja wij zijn ook niet heilig).

Gossip Girl scene week 50

Gossip Girl scene week 50

Blake Lively & Ryan Reynolds zijn zeker weten ON, denken wij te weten. Afgelopen week werd Blake op de set van Gossip Girl gespot met de hond van Ryan (en haar eigen hondje, die toevallig bovenaan onze kerstmiswensenlijst staat!).

Gossip Girl scene week 50

Miley Cyrus verscheen afgelopen week op het CNN Heroes gala met wel een hele mooie voorgevel. De geruchtenmolen begon natuurlijk direct te draaien en volgens de NYpost heeft Miley een borstvergroting ondergaan. Ze hebben er drie plastisch chirurgen bij gehaald en alle drie zeggen dat dat een borstvergroting moet zijn, maar wel een hele mooie. Wat denken jullie, zijn echt of nep? Op de redactie zijn de meningen verdeeld.

Gossip Girl scene week 50

De laatste Celeb hook-up roddel? Ashton Kutcher zou het doen met Glee’s Lea Michele. De twee zoende al eens voor de film New Years Eve en dat zag er op het scherm best romantisch uit, dus wij zouden ons hier wel in kunnen vinden. Bronnen van de set van New Years Eve bevestigen dat er verschrikkelijk veel chemie tussen de twee was op de set, dus dat het ze niets zou verbazen. Maar een bron ‘extreem dichtbij Lea Michele’ vertelt juist weer dat er helemaal niets romantisch tussen de twee opbloeit. Ach ja, dat hebben we ook vaker gehoord. De tijd zal het leren, toch?

Gossip Girl scene week 50

Omdat we het ook heus wel leuk vinden om goed nieuws te brengen, Lindsay Lohan zou complimenten hebben gehad van de rechter. Afgelopen week mocht ze weer terugkomen naar de rechtszaal, om te evolueren hoe ze zich de afgelopen weken heeft gedragen. De rechter begon met ‘Miss Lohan, je hebt echt je werk gedaan’. Ze heeft in de afgelopen weken twaalf dagen in het mortuarium gewerkt (taakstraf) en ze heeft vijf dates gehad met haar psycholoog (terwijl er maar vier waren voorgeschreven). Volgende maand staat haar volgende afspraakje in de rechtszaal gepland. We keep you posted, hopen jullie stiekem ook zo dat Lindsay weer helemaal 2004 (Mean Girls) wordt?

Heb jij nog sappige roddels voor ons?

Door Annemerel