News

Gossip Girl(scene) week 52

50

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 52

The sexiest man of the year lijkt bezet meiden! Bradley Cooper, de ex van Renée Zellweger doet het tegenwoordig met actrice Zoe Saldana. Vrienden van het paar bevestigden dit tegenover het Amerikaanse E! News. Aan deze romantische beelden te zien zou dat best wel eens waar kunnen zijn.

Gossip Girl(scene) week 52

Het laatste uur voor het huwelijk van Russell Brand en Katy Perry heeft geslagen. Ze schenen de laatste tijd al erg veel apart geweest te zijn en zelfs de kerst hebben ze niet samen gevierd. nDe problemen schijnen begin december begonnen te zijn en Katy zou het er erg moeilijk mee hebben. Volgens de laatste berichten heeft Russell zelfs al de scheiding officieel aangevraagd!

In een officieel statement zegt hij: "Sadly, Katy and I are ending our marriage. I'll always adore her and I know we'll remain friends." Als reden voor de scheiding worden onoverbrugbare verschillen aangehaald. Het schijnt dat Katy niet wist dat Russell de scheiding aan ging vragen. Arme Katy, wij vinden het heel erg rot voor haar!

Gossip Girl(scene) week 52

Het mag dan misschien over zijn tussen Demi en Ashton, een eenzame kerst was het niet voor Mr. Kutcher. Hij spendeerde Kerstmis in Toscane (Pisa) met scenario-schrijfster Lorence Scafari (die tot voor kort aan het daten was met Adam Brody, bekend van The OC). De twee deden alle toeristische dingen inclusief op de foto gaan met de toren van Pisa. Hmm.. wij wensen Ashton natuurlijk alle geluk van de wereld, maar eh, wel met ons natuurlijk.

Gossip Girl(scene) week 52

Er altijd van gedroomd Kim Kardashian te ontmoeten? Dan was vanavond jouw kans! Met Oud & Nieuw krijgt de bekendste Kardashian 600.000 dollar betaald om een feestje te presenteren in de beroemde TAO nachtclub in Las Vegas. Kosten voor dit grapje? Zo’n 200 euro per ticket. Katchinggggg.

Gossip Girl(scene) week 52

Na Giselle Bündschen, Bar Rafaeli en Blake Lively heeft Leonardo DiCaprio weer een pretty blonde gevonden. De gelukkige vrouw in kwestie? Victoria’s Secret model (het zal weer eens niet) Erin Heatherton. Leo zit momenteel in Sidney voor opnames voor de remake van de film ‘The Great Gatsby’ en Erin vloog speciaal vanuit New York naar Mr. DiCaprio om samen tijd te besteden. Wij zien nog steeds Leo het ALLER liefst met zijn Titanic tegenspeelster Kate Winslet.

Dat was het! Heb jij nog sappige roddels, van afgelopen week?

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

50 reacties

 • 7 jaar geleden xDushiii

  Zo erg voor Katy, maar ze komt er hopelijk doorheen erg op zo het nieuwe jaar te beginnen.

 • 7 jaar geleden isatjuhhh_3

  Echt zonde van Katy en Russell! Al vond ik Russell een beetje een enge man.. :P hopen dat het snel weer helemaal goed met dr gaat!

 • 7 jaar geleden margooox

  haha leo wat een hosselaar

 • 7 jaar geleden Denise_J

  Haha ik lees het artikel en vind geen enkele fout. Zie ik al die reacties, lees ik het artikel nog een keer, en erger me dood aan de fouten :P

  Maar shit hee, dat eerste stukje over Katy is écht slecht geschreven.

 • 7 jaar geleden Shannon

  Het is natuurlijk fijn dat iedereen hier haar mening deelt over de artikelen, daar hebben we ook recht op, vind ik. Maar ik vind het aan de andere kant wel een béétje respectloos dat meiden in hun comments echt de site en artikels helemaal gaan afkraken. Ik bedoel, misschien zijn ze een beetje achteruit gegaan op een bepaald gebied, maar ik vind het nog steeds leuk om te lezen! En je ziet dat ze er nog steeds veel tijd in steken, dus dan vind ik het respectloos om de redactie af te kraken. Al mag subtiel je mening delen mag natuurlijk altijd.

 • 7 jaar geleden Bettiepage

  Arme Katy...En aan iedereen die vindt dat we niet moeten zeuren over spelfouten : als studente Nederlands kan ik je verzekeren dat dit artikel erg moeilijk leesbaar is door die fouten. Ook jullie zinsbouw is verschrikkelijk. Dit gebeurt de laatste tijd echt veel, niet? Ik denk dat de redactrices een cursus spelling en tekstontwerp nodig hebben. Deze meiden hebben journalistiek gestudeerd en zouden foutloos moeten kunnen schrijven.

 • 7 jaar geleden Kristinaa

  Schijnbaar is dat het schijnt, maar niet echt zo is,

  blijkbaar is dat het blijkt, dus dat het wél zo is.

  Spelfouten boeien me niet zo, maar deze taalfout vind ik altijd irritant.

 • 7 jaar geleden Piglet

  Ik vind het commentaar over de spelfouten ook wel eens vervelend, maar het is echt wel terecht hoor. Zo lang zijn deze artikelen niet en zo moeilijk is het niet om zonder spelfouten te typen. Daarbij, dat hoor je gewoon te kunnen en te doen als je in de journalistiek zit. Dit een professionele website, geen blogje.

 • 7 jaar geleden saladaa14

  @KABUSZZ

  Ik vind dat je echt gelijk hebt. Het lijkt net alzof er geen moeite meer word gedaan. Ik geloof wel dat ze veel moeite doen hoor maar het is dan niet zoals het vroeger was

  alle leuke dingen die er waren zijn er niet meer zoals kabus al zei

  geen designers onder de loep meer

  geen kamers

  geen love the look

  helemaal geen goede artikelen meer.

  maar een beetje elke week fotos van zichzelf op kantoor nou interessant hoor.

 • 7 jaar geleden Annemiieke

  @kabuszz ben het ook met je eens!

  de site gaat helaas aardig achteruit..

 • 7 jaar geleden Isa2526272829

  @kabuszz grooooooot gelijk!

 • 7 jaar geleden xordinarygirl

  ik hoef echt niet naar kim kardashion, ze doet niets waarin ik me interesseer vind het belachelijk zoveel te betalen alleen om haar te zien !

 • 7 jaar geleden Busra

  redactrices zijn schrijfsters dus moeten ze geen spelfouten maken klaaarrr !!!

  waarom zeuren mensen als mensen dit gewoon zeggen?

  girlscene verdient focking veel aan de site als wij het bezoeken en de artikelen lezen.

  dan mogen ze echt wel moeite stoppen in hun artikels

  het wordt al slechter sinds monique weg is.

  veel onzin artikels enzo.

  geen designers onder de loep meer

  geen kamers

  geen love the look

  helemaal geen goede artikelen meer.

  maar een beetje elke week fotos van zichzelf op kantoor nou interessant hoor.

  ik weet nu ook dat iedereen weer gaat zeiken op mij.

  Maar zij zijn daarvoor en ik om het te lezen

 • 7 jaar geleden Elinelinie

  Ik word depressief van al die zeurende mensen hier... :l

  Leuk artikel!!!! (:

 • 7 jaar geleden Rieke

  Waarom gaat iedereen nou zo de redactrices verdedigen? Zij krijgen GELD voor hun schrijfwerk, en de Nederlandse spelling behoorlijk leren is echt niet zo veel werk.

 • 7 jaar geleden yasmina

  die vrouw met ashton kutcher heet wel lorene scafaria x

 • 7 jaar geleden jm

  Arme katy.

 • 7 jaar geleden Susan

  ik heb juist gehoord dat katy de scheiding heeft aangevraagd, maar dat russel de papieren moet inleveren, omdat katy erg gelovig is?

 • 7 jaar geleden Perronita

  Arme Katy! Je las echt in alle interviews van afgelopen jaar dat ze hartstikke gelukkigis met Russel en het geweldig vind om getrouwt te zijn!

 • 7 jaar geleden Youarebeautiful

  maar 3 roddels...

  het wordt maar steeds minder en minder...

  Ach, wel super jammer voor Kathy

 • 7 jaar geleden Nuran

  jammer van katy en russel

 • 7 jaar geleden Julie

  Arme Katy!

 • 7 jaar geleden vertonghen

  Even over die spelfouten (ze waren mij niet opgevallen, maar toch): je wilt toch ook geen zangeres die geen ritmegevoel heeft of zo? Als journalist moet je de Nederlandse taal gewoon perfect beheersen.

  Verder leuk artikel hoor, jammer van Katy en Russell. ):

 • 7 jaar geleden NewYorkFan

  Katy & Russell !

 • 7 jaar geleden Koosje

  Echt jammer van Katy & Russell.

  @ LALIVELAUGHLOVE inderdaad ja! and btw het is maar waar je op let want ik lees volledig over de spelfouten heen tot ik de reacties van andere mensen zie.

 • 7 jaar geleden BLONDESCHILDPAD

  WTF?! Scheiding??!!

 • 7 jaar geleden Nicolle

  Waarom zeikt iedereen zo over spelfouten? just fück off and go to another blog. T_T

 • 7 jaar geleden Surreal_

  Leo is echt n pimp

 • 7 jaar geleden Saaarxx

  @rosalielouisa Ja, he! Helemaal gelijk, ik heb liever een superleuk blog als dit, dan een facking saai blog onder spelfouten!

 • 7 jaar geleden RoyaScene

  Jezus jullie weten ook wat irritant zijn betekent hou gewoon een keer op over die spelfouten

  Just shut up!

 • 7 jaar geleden secondhandsmoke

  als er nog een keer iemand gaat zeiken over spelfouten ga ik schreeuwen. een beetje respect graag voor de mensen die al zo hard werken om het jullie naar het zin te maken.

 • 7 jaar geleden xArianaGrandex

  Aww Katy..

 • 7 jaar geleden Lachelkedag

  Inderdaad, dat gezeik altijd over spelfouten. Het is jou keuze of je de artikelen leest met spelfouten. Bevalt het niet? Dan kijk je toch lekker niet op girlscene.

 • 7 jaar geleden Sarah

  sorry dat we niet allemaal even perfect zijn in spelling! mijn god... zeur niet, en anders ga je maar naar een blog over de Nederlandse Taal

  ik vind deze artikels altijd superleuk!!!

 • 7 jaar geleden pisass

  Wat maken die spelfouten uit, schrijf die artikelen zelf dan..

 • 7 jaar geleden Ooltje1

  @rosalielouisa IK OOK.

 • 7 jaar geleden Saaarxx

  @rosalielouisa Ja, he! Helemaal gelijk, ik heb liever een superleuk blog als dit, dan een facking saai blog onder spelfouten!

 • 7 jaar geleden Saaarxx

  Neeeee! Kei jammer van Katy perry en russel brand!!!!D:

 • 7 jaar geleden rosalielouisae

  @MARIETOULOUSE

  Het kan allebei... Kom op zeg, deze mensen hebben waarschijnlijk journalistiek gestudeerd. Ik word echt helemaal gek van al die wijsneuzen hier die een beetje betweterig gaan doen.

 • 7 jaar geleden Lucia

  Aah, echt jammer van Katy en Russel, ik vond ze altijd echt bij elkaar passen.

  Maar wel jammer van de taalfouten, want het is Gisele Bündchen en niet Giselle Bündschen

  En Sydney in plaats van Sidney

 • 7 jaar geleden Ayse

  Hoe leuk ik Bradley ook vond, ik vind ze zo schattig samen!

 • 7 jaar geleden PARTYxHARDY

  @ ROCKINNN

  Dan zou dat er ook op kunnen staan. Tenminste het lijkt mij vrij logisch dat je er dan even opzet dat het een roddel is.

 • 7 jaar geleden ROCKINNN

  Dat van Beyonce staat er niet nog een keer, omdat het niet waar is. Ze is nog niet bevallen stond vandaag in de krant. Het was een roddel die via twitter ontstaan is.

 • 7 jaar geleden AbsolutelyChuffed

  Nou, Ashton is leuk, maar ik heb liever Adam Brody! Wel jammer van Russel en Katy, ik vond ze heeeeeeel leuk samen.

 • 7 jaar geleden Nox

  Sorry dat ik het zeg maar het taalniveau gaat echt met sprongen achteruit. Ik snap dat de namen van steden lastig kunnen zijn, maar Sydney is toch echt met een y en niet met een i....

 • 7 jaar geleden PARTYxHARDY

  @ Lostmymind Misschien omdat er meer bekend over is en persoonlijk vind ik dat erg leuk nieuws

 • 7 jaar geleden AllThingsAwesome

  @PARTYxHARDY dat heeft er al opgestaan dus waarom zou het er nog een keer op moeten

 • 7 jaar geleden mj4ever

  Aww dat van Katy en Russel is echt jammer ;(

  En ook dat van Leonardo DiCaprio en Blake Lively ;(

 • 7 jaar geleden PARTYxHARDY

  Waar staat het nieuws over het kindje van Beyonce en Jayz nog een keer?

 • 7 jaar geleden xmslove

  jammer van katy en russell, ik vind ze echt leuk samen!

 1. 1