News

Celebs en hun huisdieren

Celebs verschijnen regelmatig met hun pets in the picture. Girlscene zet de leukste foto's van bekende huisdieren met hun baasjes op een rij!

Doet hij een grappig kunstje of kijkt hij lief? Celebs pakken direct hun mobieltje voor een leuke twitpic! Wij hebben een aantal lieve kiekjes van Hollywood huisdieren gespot. Kijk mee!

pet

Gia, het hondje van Snooki lijkt wel een knuffeltje! Maar zou ze haar kleertjes net zo leuk vinden als haar baasje?

pet

Volgens mij is dog George te moe om zelf te lopen. Kun je hem houden Ryan? Het lijkt wel of hij zijn afspraak bij de hondenkapper niet heeft afgemaakt...

pet

Samen in bed lekker een filmpje kijken. Selena en pup Baylor doen niets liever! Niet in slaap vallen hè!

pet

Mariah hoeft niet bang te zijn tijdens haar work-out in het donker. Ze heeft namelijk vijf blaffende waakhonden aan haar zij. Pas op dat je niet verstrikt raakt tussen al die riempjes Mariah!

pet

Lauren en Chloe liggen lekker op het strand te zonnen. Wat is die hartjes zonnebril cute! Zo heeft Chloe in ieder geval geen last van de zon.

epts

Rustig aan Bo! Baasje Obama kan je bijna niet houden. Jullie zijn wel goed color coordinated: zwart-wit!

pet

Mark Salling ligt lekker met zijn pup op de bank. Hij heeft hem Noah genoemd, net zoals zijn karakter in de serie Glee!

pet

Poesje mauw! Wie zou Meredith nu niet mee naar huis willen nemen?! Taylor heeft haar huisdier genoemd naar haar favoriete karakter in Grey’s Anatomy.

pet

Bella Thorne en haar hondje Krystal. Ook al zo'n klein schatje! Maar zal ze over twee jaar nog steeds zo'n kleine viervoeter zijn?

pet

James Maslow en Fox hebben samen een strandwandeling gemaakt. Heerlijk! 

pet

Heb je het een beetje warm Floyd? Miley is superblij met haar pup die ze afgelopen zomer heeft gekregen!

pet

Wat een mooi kerstcadeau kregen Kylie en Kendall! De bruine Louis en Vuitton horen nu bij de family Kardashian, welcome!

pet

Geen hond of poes, maar Tori Spelling heeft een varkentje geadopteerd als huisdier! Tori en haar kids kunnen niet meer zonder hun roze vriendje!

Onder deze celebs zijn honden toch wel het meest geliefd. Al eerder showden we ook al sterren met hun hond. Check out de leuke foto's!

Heb jij huisdieren en wat is jouw favoriete dier?

Bron beeld: celebuzz, Teen

Door Evi 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved