Gossip Girl(scene) week 5

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene

Miley Cyrus gaf haarzelf deze week een mooie witte Mercedes van 127.000 dollar cadeau. Ohhh het leven van een ex-Disneysterretje...

GG scene

Het schijnt dat Mrs. Jolie-Pitt zwanger is van ALWEER een tweeling. Volgens een bron dichtbij Brad en Angelina kan het paar hun geluk niet op, ze zijn zo blij dat ze zo 'gezegend' zijn. Het paar heeft al drie geadopteerde en drie biologische kinderen. Wij zijn benieuwd of dit slechts een roddel is, of dat het daadwerkelijk zo is! Only time will tell..

GG scene

In een interview met Cosmopolitan vertelt Selena onwijs gelukkig te zijn met haar vriendje Justin Bieber. In vorige relaties moest ze soms extreme idiote dingen toen om de relatie geheim te houden (en dat kwam niet van haar kant). Ze had voor Justin relaties met Nick Jonas en Taylor Lautner.. wij zijn erg benieuwd welk vriendje niet wilde dat de buitenwereld wist dat ze een relatie hadden...

GG scene

Het zusje van Nick en Aaron Carter, Leslie Carter, is afgelopen dinsdag overleden. De 25-jarige Leslie laat een tien maanden oude baby achter. Verwacht wordt dat Leslie is overleden aan een overdosis van voorgeschreven medicijnen. Leslie kampte al tijden met een verslaving. Wij worden niet bepaald vrolijk van dit bericht.

GG scene

Lindsay Lohan deed het zo goed de afgelopen maanden, maar daar lijkt nu alweer een einde aan te zijn gekomen. Afgelopen weekend werd ze op een feestje gespot waar ze wel heel verdacht gedrag vertoonde. Een ooggetuige zegt 'Lindsay dronk de hele avond water, maar ging continu met een vriend naar het toilet. Als ze terug kwam kon ze niet meer stoppen met giechelen, ze kon niet normaal praten en kon amper rechtop blijven staan. Haar neus was knalrood en het was ook gewoon duidelijk dat ze onder invloed van iets was'. Wij kunnen alleen maar hopen dat het hier gaat om een dikke vette roddel, want wij willen de oude Lindsay terug!

Heb jij nog sappige roddels voor ons?

Bekijk ook op Facebook:
Doutzen vliegt in style
Vanessa & Ashley dansen op Beyonce
Interview met Jamie Lynn Spears

Bron: ONTD, beeld: tmz

Door Annemerel