Celebs bij de Super Bowl

News door Redactie

Vannacht vond het Amerikaanse sportevenement de Super Bowl plaats. Dat is de finale van de competitie in American football. Ook veel meiden kijken het. Waarom? Onder andere vanwege de half-time show die tijdens de rust wordt gegeven. Hierin treden elk jaar bekende artiesten op en geven ze een mini-concert.

De Super Bowl begint met het zingen van het volkslied. Ook dit gebeurt door een bekende zanger of zangeres. Vorig jaar mocht Christina Aguilera het volkslied zingen, maar volgens velen verpestte ze het 'totaal', omdat ze de tekst vergat...

super bowl

Dit jaar was de eer aan Kelly Clarkson die schitterde met haar versie van het nationaal volkslied. Ze deed het prachtig.

super bowl

De half-time show werd dit jaar gevuld door Madonna. Het was een spectaculair mini-concert waarbij ook Nicki Minaj, M.I.A., LMFAO en Cee Lo Green optraden.

super bowl

M.I.A. stak haar middelvinger op tijdens de tekst "I dont give a shit". Er is op dit moment veel ophef over, maar hierdoor heeft M.I.A. wel veel aandacht.

super bowl

Cee Lo Green zong ook tijdens het optreden van Madonna. Hij ziet er heel stylish uit in zijn glitterpakje.

super bowl

Katy Perry zag er weer super uit. Het lijkt wel alsof alles haar staat, zelfs blauw haar!

super bowl

Ze deed enthousiast mee, wat een super fan is Katy!

super bowl

En wie is die jongen waar ze zo lief naar lacht? Een secret lover of gewoon een vriend?

super bowl

Modellen waren er ook. Gisele Bunchen is fanatiek supporter. Dat is niet zo gek, aangezien haar man Tom Brady meedeed aan de wedstrijd. Helaas hoorde hij bij de verliezende partij...

super bowl

De hoogzwangere Jessica Simpson was samen met vriend (en footballspeler) natuurlijk ook aanwezig.

Hebben jullie de Super Bowl gekeken? En zo ja, wat vonden jullie van Madonna?

Bron beeld: Brunopress

Door Annick