Gossip Girl(scene) week 7

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

ggscene

Hilary Duff is misschien wel de mooiste zwangere celebrity die we ooit hebben gezien. Over twee weken is ze uitgerekend, maar denk maar niet dat Mrs. Duff-Comrie het daarom rustiger aan gaat doen. Ze twitterde afgelopen week dat ze veel in de studio te vinden is (bezig met nieuw album!) en de fotoshoots gaan ook gewoon door. Ondertussen heeft haar man Mike Comrie afscheid genomen van zijn sport ijshockey. Na drie jaar kwakkelen met een heupblessure heeft hij nu eindelijk de beslissing gemaakt te stoppen. Komt wat ons betreft goed uit, kan hij thuis blijven en voor de kleine zorgen, terwijl Hilary Duff weer lekker films en muziek gaat maken.

gg scene

We schrokken toch wel een beetje toen we afgelopen week in Vogue konden lezen dat Adele eventjes een pauze inlast van vijf jaar. NIET NU AL. Wij genieten nog veel te veel van Adele's muziek en kunnen niet wachten op nieuw materiaal. Gelukkig was het ook allemaal maar onzin. Op haar eigen blog vertelde Adele dat ze na de Brit Awards die dit weekend in Londen zullen plaatsvinden direct weer de studio induikt, dus dat het eerder een pauze van vijf dagen is, dan vijf jaar. Dit stemt ons erg gelukkig.

gg scene

Blake Lively en haar moeder (64) hebben last van een stalker. Mifle, de bizarre naam van de stalker in kwestie, belde Blake's moeder verschillende keren en stuurde haar ook meerdere mailtjes. Hij liet haar ook een voicemail achter met "Ik zou echt niet meer willen wachten op een volgend telefoontje, ik moet met Blake praten voordat het te laat is". Creepy! Begin februari bracht Mifle zelfs een bezoek aan de set en vertelde de beveiliging dat hij er was om Blake te 'leiden' omdat ze een 'spirituele connectie' zouden hebben. Wat we zeggen, creepy.

gg scene

Demi Lovato zou nu toch echt weer terug in rehab zijn. Ze zou afgelopen week een award uitreiken tijdens de Grammy's, maar daar was ze niet aanwezig. Ze zou voor de komende drie weken in rehab zijn. Haar Twitteraccount is nog steeds actief, haar team twittert zodat het net lijkt alsof er niets met Demi aan de hand is. Het gaat hier slechts om een gerucht, en we hopen dat het gerucht zich niet op waarheid berust, maar toch...

gg scene

Het nieuwste gerucht wat betreft Hollywoodkoppels? Zac Efron en Lily Collins. Zac, die jarenlang samen was met actrice Vanessa Hudgens, wordt de laatste tijd steeds vaker gespot met de dochter van zanger en drummer Phil Collins. Zac & Lily spendeerden zelfs Valentijnsdag samen met een romantisch diner. Zac heeft de afgelopen tijd gedate met onder andere Taylor Swift en Rumer Willis. Lily verbrak in oktober vorig jaar haar relatie met Twilight acteur Taylor Lautner. Wij zijn benieuwd hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen..

Heb jij nog sappige roddels deze week?

Bron: Oh No They Didn't

Door Annemerel