Zac Efron & Taylor Swift in duet

News door Redactie

Taylor Swift en Zac Efron brachten een bezoekje aan talk show host Ellen Degeneres ter promotie van hun nieuwe film 'The Lorax' waarin beiden een stem hebben ingesproken. Natuuuuurlijk ging het in het interview niet alleen over de film.

Zac & Taylor

Taylor Swift verklapte aan Ellen dat ze Zac Efron laatst zijn eerste gitaarles heeft gegeven. Hij kan nu het liedje van Foster the People 'Pumped up kicks' spelen. Natuurlijk wilde Ellen daarvan bewijs zien. De twee speelden het liedje niet alleen op de gitaar, ze zongen ook de refreinen. Tussen het refrein door zongen Zac en Taylor een hilarisch zelfgemaakte tekst.

In het interview werd natuurlijk gevraagd naar de Valentijnsdates van de twee. Zac bekende naar een film te zijn geweest en te hebben gekookt voor 'a friend', daar bedoelt hij natuurlijk zijn vermeende liefje Lily Collins mee (afgelopen week in de Gossip Girlscene).

Taylor hield met haar vrienden een 'Pathetic Single Girls Party' maar ze voelde zich niet zielig terwijl ze junkfood at en danste met haar vriendinnen.
Een tijdje terug ging de roddel dat Zac en Taylor aan het daten waren nadat ze gespot werden tijdens een lunch. Dit was slechts een vriendschappelijke lunchafspraak.

Wat vinden jullie van Zac op de gitaar? Waren jullie ook alweer bijna vergeten dat hij kon zingen (High School Musical!)

Bron: Ellen

Door Annemerel