Sophia Grace en Rosie

News door Redactie

Sophia Grace Brownlee en Rosie Grace McClelland zijn Britse nichtjes. Sophia is 8 en Rosie is 5 en samen zijn ze al heel wat keren aanwezig geweest bij The Ellen Degeneres Show. Dat is niet voor niks, want de twee nichtjes zijn adorable, vol energie en krijgen iedereen aan het lachen. En, ook niet onbelangrijk: Sophia kan zingen & rappen!

sophia grace en rosie

De twee werden bekend doordat ze een video op YouTube posten waarin ze 'Super Bass’ van Nicki Minaj zongen. Sophia treedt altijd op met Rosie, maar Rosie zingt niet. Zij danst mee en geeft Sophia zelfvertrouwen. Rosie is niet zo aanwezig als Sophia, maar kruipt steeds meer uit haar schulp.

sophia grace en rosie

De twee lijken qua uiterlijk totaal niet op elkaar, maar ze hebben exact dezelfde kledingstijl. Ze komen namelijk altijd het podium op in hetzelfde prinsessenpakje en een kroontje. Roze is hun lievelingskleur en ze zijn gek op 'cotton candy’, oftewel: suikerspinnen!

sophia grace en rosie

Ze vinden Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga en natuurlijk Nicki Minaj helemaal te gek. Sophia heeft naast ‘Super Bass’ ook ‘Moment 4 Life’ van Nicki Minaj gezongen. Verder zingt ze Turn My Swag On van Keri Hilson en Rolling in the Deep van Adele.

Hier een paar filmpjes van de schattige prinsesjes.

Sophia Grace zingt tijdens de Ellen show met Nicki Minaj.

Sophia Grace en Rosie gaan naar Disneyland en vinden het helemaal te gek!

Princess Swagger, een (originele!) rap over Disneyland

Sophia en Rosie zijn Ellen's reporters op de rode loper bij de Grammy's

Rosie, Sophia en.. Taylor Swift! Tijdens de tea party praten de meiden over jongens, de rode loper en koekjes!

Wat vind jij van deze twee roze ladies?

Door Annick