Gossip Girl(scene) week 9

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girlscene week 9

De kleine Italiaanse Jersey Shore chick Snooki zal binnenkort haar stijltang en rondslingerende nepnagels en oogpotloden veilig moeten bergen en avondjes ongegeneerd bar dansen van de agenda moeten schrappen. Bronnen beweren namelijk dat Snooks zwanger is! Het is heus.. paparazzi zien direct een omslag. Mevrouw zou zijn gestopt met het drinken van alcohol en het hoppen van feestje naar feestje is er ook niet meer bij. You go girl! Waar wij ons meer zorgen over maken? De naam van de kleine spruit! Pickle?

 

Deze week werd Justin Bieber 18 jaar! Hiep hiep, hoera! En wat geef je dan als vader, aan iemand die alles al heeft? Check it out! De papa van Justin tweette een video van hemzelf, op zoek naar een cadeau voor zijn zoon.

gossip girlscene week 9

gossip girlscene week 9

Pink werkt aan een nieuw album! Jeeee! De zangeres twitterde deze week een foto van haar nieuwe coupe om aan te geven dat ze weer de studio in is gedoken. Fans reageerden enthousiast en ook wij kunnen niet wachten op een paar nieuwe knallende hits van deze stoere chick!

gossip girlscene week 9

 

Taylor Swift en Zac Efron waren van de week te gast bij The Ellen Show en hebben de Dance Dare uitdaging op zich genomen. Wij moeten eerlijk zeggen, goed geslaagd guys! Taylor rockt hem bij Justin Bieber in de studio en Zac Efron laat zijn dansmoves zien achter de rug van Selena Gomez.

gossip girlscene week 9

Zoals je gisteren op Facebook al kon zien, de zusjes Jenner staan samen met mams model voor America's Next Top Model! That's right. Kris Jenner en zussen Kylie en Kendall doen mee aan een opdracht waarbij de modellen met de drie Keeping Up With The Kardashians sterren op de foto gaan. Hier alvast een kleine preview, namelijk een foto!

Hebben jullie nog sappige roddels van afgelopen week?

Beeld: zimbio

Door de redactie