News

Gossip Girl(scene) week 11

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene week 11

Het zal je vast niet ontgaan zijn, Angelina Jolie was afgelopen woensdag in Nederland voor een bezoek aan het International Gerechtshof in Den Haag waar ze oorlogsmisdadiger en kinderverkrachter Thomas Lubanga terecht zag staan. Na het proces nam ze haar twee oudste dochters Zahara en Shiloh mee voor een rondje door de grachten van Amsterdam. Wie heeft Angelina gespot?

gg scene 11

Sinds het door Simon Cowell bedachte X Factor niet meer de grootste talentenjacht is in Amerika (maar het door John de Mol bedachte The Voice), doet Simon er alles aan X Factor weer populair te maken. Zijn nieuwste idee? Darren Criss (Blaine in Glee) als presentator op te laten treden. Maar Mr. Criss heeft het klusje afgeslagen vanwege zijn drukke schema en hij spendeert zijn tijd liever zingend en dansend dan als presentator.

gg scene 11

Lindsay Lohan heeft ook altijd wat. Afgelopen week werd ze gespot in haar auto geflankeerd door twee politiewagens. Lindsay werd niet gearresteerd. Uiteindelijk bleek dat Lindsay iemand had aangereden en was weggereden. Nu kunnen we ons wel een klein beetje voorstellen waarom Lindsay het stuur niet helemaal machtig was, met zo'n hoeveelheid paparazzi om je heen wordt je toch vanzelf al knettergek?

gg scene 11

Er is weer een naam toegevoegd aan de lijst met actrices voor de nieuwe televisieserie 'Carrie Diaries'. Eerst waren AnnaSophia Robb als Carrie en Austin Butler als Carrie's love interest, Sebastian Kydd, al gecast. Nu is ook Chloe Bridges, bekend uit onder andere Camp Rock 2 gecast. Chloe zal de rol van Carrie's rivale Donna LaDonna op zich nemen!

gg scene 11

Charlize Theron heeft onlangs een jongetje geadopteerd en heeft hem Jackson genoemd. Het is het eerste kind voor Charlize die in 2003 een Oscar won voor haar rol als seriemoordenaar in Monster.

Bron: Oh No They Didn't

Door: Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved