Emma Watson: Actrice, Model & Beautyqueen

News door Redactie

Emma Watson begon haar carrière op tienjarige leeftijd in de Harry Potter films als Hermelien Griffel. Inmiddels zijn we zo'n twaalf jaar verder, is het meisje uitgegroeid tot een prachtige (bijna) tweeëntwintig jarige vrouw en ligt het Harry Potter tijdperk alweer een tijdje achter haar. Tijd om te kijken waar ze nu allemaal bezig is (en hoe ze het voor elkaar krijgt om zo prachtig te blijven stralen!)

Emma StoneEmma in 2000 met Harry Potter collega's Daniel & Rupert (kijk nou naar dat enkelbandje, jeugdsentiment!)

Na de Harry Potter films wilde Emma (zoals het een echte Hermelien betaamd) gaan studeren. En zo kwam ze in september 2009 bij de Ivy League universiteit ‘Brown’ in het Amerikaanse Rhode Island terecht. Na wat pesterijtjes door studenten van andere universiteiten (Harvard) en studenten uit haar eigen lessen (de roddel gaat dat als Emma een antwoord goed had, er “10 points for Gryffindor!” gezegd werd), verliet Emma Brown vorig jaar maart, na slechts 18 maanden. Afgelopen herfst ging Emma weer de collegebanken in, dit keer bij het prestigieuze Engelse Oxford University. En het schijnt dat Emma volgend jaar weer terug naar Brown gaat.

Emma WatsonSmile! In heel veel glitter voor de David Letterman show in New York (2011)

Ondertussen heeft Emma op acteergebied toch niet helemaal stil gezeten. Zo was ze te zien in de film ‘My week with Marilyn’ (over legende Marilyn Monroe) en zal later dit jaar de film ‘The Perks of Being a Wallflower’ uitkomen. In die film speelt ze onder andere tegenover Logan Lerman, Paul Rudd, Nina Dobrev (Vampire Diaries!) en Kate Walsh (Private Practice!). Ondertussen filmt ze nu de film ‘The Bling Ring’, een film van Sofia Coppola (die ondere ook Marie Antoinette verfilmde) en ze gaat een rol spelen in de film ‘Your Voice in My Head’. Oh ja en ondertussen staat ze natuurlijk ook nog model voor verschillende campagnes voor cosmeticaconcern Lancôme. Bezige bij die Emma!

emma watsonEmma was het stralende middelpunt op de première van "My week with Marilyn" in Engeland.

Hoe ze tussendoor ook nog gewoon kan studeren… Dat mag een wonder heten! En natuurlijk hoe ze er ondertussen ook nog geen wallen tot haar knieën heeft en er altijd stralend uitziet.. Dat snapten we echt niet! Toch vonden wij het antwoord...

emma watson

Emma’s beautyfavorieten: de Lancôme ‘Rouge in Love’ lippenstift (in de kleur Corail in Love), het luchtje ‘Trésor Midnight in Love’ en de oogmake-up remover Lancome ‘Bi-Facil Double-Action Eye Make-up remover’ (het is wel duidelijk dat Emma reclame maakt voor Lancôme). Haar favoriete nagellak is van Essie in de kleur ‘Walgreens’, ze luistert continu naar haar iPod Nano, gebruikt een blush van Armani in de kleur nummer 10, gebruikt de Hypnose mascara van Lancôme en een serum ‘Silk Groom’ van Kiehl’s.

In Emma's handtas zit altijd de Lancôme ‘Corail in Love’ lippenstift en een lippenbalsem. Ze houdt haar gezicht zo stralend door weinig te stressen en veel dingen te doen die haar vrolijk maken. Haar belangrijkste beautyregel is dat ze altijd haar make-up van haar gezicht haalt en na een lange dag ze lekker in bad gaat liggen.

emma watson

Emma knipte haar lange haren in de zomer van 2010 rigoureus af. Ze kreeg toen de vraag of ze misschien op vrouwen viel... Niets was minder waar.. Afgelopen jaar had ze een korte relatie met de Amerikaanse acteur Johnny Simmons. Begin dit jaar werd ze met een nieuwe jongen gespot, of dat relatiemateriaal is en wie het is hebben wij nog niet kunnen achterhalen...

Het moge duidelijk zijn, over Little Miss Watson hoeven wij ons absoluut geen zorgen te maken!

Bron beautytips: Teen Vogue

Bron beeld: Look.co.uk

Door Annemerel