Gossip Girl(scene) week 12

News door Redactie

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl scene week 12

Gwyneth Paltrow en Kate Moss zijn niet de allergrootste vriendinnen. Afgelopen week waren beide dames uitgenodigd voor een besloten feestje in Mexico. Voordat het feest begon zou Gwyneth nog even zijn gaan hardlopen. Toen ze Kate Moss (graaiend in een zak chips) tegenkwam, vroeg Kate waarom ze in godsnaam ging hardlopen. Waarop Gwyneth geantwoord zou hebben: ‘Omdat ik er niet zo uit wil zien als jij, als ik oud ben!’ (even ter informatie Gwyneth is een paar jaar ouder dan Kate) Miauuuuw! Catfight!

Gossip Girl scene week 12

Of Paris Hilton en DJ Afrojack nu echt een item zijn? Het is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar dat ze goede vrienden zijn mag duidelijk zijn. Afgelopen week speelde een team van Nederlandse DJ’s (waaronder Afrojack) tegen een team van Zweedse DJ’s. De Nederlanders wonnen (natuurlijk!) en Paris twitterde een foto van “Het Nederlandse Team” en “Dutch Rule!” Yihaaaaa, Paris is zojuist in onze achting gestegen.

Gossip Girl scene week 12

Reese Witherspoon schijnt zwanger te zijn van haar derde kindje! Reese heeft al twee kinderen (een meisje van 12 en een jongetje van 8) uit haar vorige huwelijk met Ryan Philippe. Vorig jaar trouwde Reese met manager Jim Toth en inmiddels zou ze nu twaalf weken zwanger zijn. Voor vrienden komt het niet als een verrassing, de twee zouden al een tijdje proberen zwanger te raken.

Gossip Girl scene week 12

Ashton Kutcher zal binnenkort voor een reisje de ruimte gaan bezoeken. Hij is de 500ste “klant” die eventjes 200.000 dollar neerlegt voor een korte trip richting ‘outerspace’. Ach ja voor dat geld…..

Gossip Girl scene week 12

Harry Potter fans, kennen jullie Vincent Krabbe nog? Een vriendje van Draco Malfoy? De acteur die hem in acht Harry Potter films speelde, Jamie Waylett zit voorlopig achter slot en grendel. Toen er afgelopen zomer rellen in Londen waren, zou Waylett een molotov cocktail aan het creëren zijn. Hij is herkend door video bewakings materiaal en afgelopen week was de rechtzaak. Het oordeel van de rechter? Twee jaar in de cel.

Bron: Oh No They Didn't

Door Annemerel