News

Dakota's stijltransformatie

Dat haar -ruim vier jaar jongere- zusje Elle, het afgelopen jaar onwijs veel aandacht heeft gekregen, betekent niet dat Dakota iets te klagen heeft. De net achttienjarige actrice vierde vorig jaar alweer haar tienjarig jubileum in Hollywood. Gezien haar leeftijd heeft de actrice de afgelopen elf jaar een aardige transformatie doorgemaakt en die willen we graag met jullie delen!

dakota fanning

Dakota werd aan het begin van haar carriere gezien als een raar klein wijs meisje. Een ding moet wel gezegd worden, ze stond altijd stralend op foto's en OH wat was ze lief met haar zusje Elle in 2002!

dakota fanning

Met de jaren kwamen er langere haren, kortere jurkjes en de mond werd wat vaker gesloten tijdens het poseren.. Langzaam maar zeker veranderde Dakota van een kindersterretje in een prachtige vrouw.

dakota fanning

Dakota is de laatste jaren echt uitgegroeid tot een klein mode-icoon. Ze kleedt zich niet meer alleen mooi voor Hollywood premières, ze zit ook front row tijdens de belangrijkste shows van New York Fashion week. Opvallend: in 2010 en 2011 hield Dakota haar hand in haar zij tijdens het poseren, anno 2012 laat ze haar armen weer langs haar lichaam vallen.

Wat vinden jullie van Dakota's "transformatie"?

Bron beeld: Huffingtonpost / Getty Images

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved