Gossip Girl(scene) week 13

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl scene

Goed nieuws voor de fans van 's werelds sexiest man alive Bradley Cooper. Hij is weer single! Na een relatie van zo'n drie maanden met Zoe Saldana kunnen we nu weer dromen over Mr. Bradley. Het koppel werd voor het eerst zoenend gespot op een nieuwjaarsfeestje. Zoe had zelfs al de moeder van Bradley ontmoet. Een insider vertelt dat de relatie nooit serieus geweest was. Wil je het proberen aan te leggen met Mr. Cooper? Houd dan wel in je achterhoofd dat niet alleen Zoe Saldana, maar ook Renee Zellweger, Olivia Wilde & Jennifer Lopez je zijn voorgegaan.

gossip girl scene

De roddel dat Rihanna en Ashton Kutcher een seksdate gehad zouden hebben valt niet helemaal goed bij Demi Moore. Ze is totaal in shock. Volgens de geruchten werd Rihanna rond middernacht gespot bij Ashton's huis voor een geheime rendez-vous. Ze bleef tot 4 uur 's nachts?! Een fotograaf legde het tafereeltje vast en plaatste het op internet.

Nu blijkt dat Rihanna en Ashton al twee maanden stiekeme afspraakjes hadden. (Wij vragen ons af hoe het dan zit met die andere vrouw waar we Ashton mee gespot hebben). Demi houdt constant in de gaten wat Ashton uitspookt en ze is er kapot van als ze Ashton met een andere vrouw spot. Vrienden van Demi zijn erg bezorgd om de gezondheid van Demi.

gossip girl scene

Lindsay Lohan's carriere gaat weer de goede kant op. Na de hoofdrol in de biopic over Elizabeth Taylor is Linds nu ook gevraagd voor een rolletje in Glee. Als haarzelf! Vorig jaar was Lindsay nog boos op Glee, omdat ze vond dat ze belachelijk gemaakt werd in een aflevering. Gwyneth Paltrow (als Holly Holiday) vroeg toen als lerares Spaans aan de leerlingen: 'Hoe vaak heeft Lindsay Lohan in Rehab gezeten?' Het lijkt erop dat Lindsay de makers vergeven heeft... Nog meer nieuws over Lindsay, het lijkt er nu ook op dat ze Gerard Butler aan de haak heeft geslagen!

gossip girl scene

Lea Michele en Cory Monteith waren afgelopen week wel heel romantisch op het vliegveld in New York. De twee waren in New York voor een awardshow. Critici zeggen dat Lea en Cory alleen maar “daten” om de kijkcijfers van Glee een beetje op te krikken, maar anderen spreken dat tegen. Een paar weken geleden waren de twee in Vancouver bij de ouders van Cory en daar zijn ze geen enkele keer door de paparazzi gespot. Wat denk jij, zijn Lea en Cory 'for real'?

gossip girl scene

Katy Perry en Karl Lagerfelds Tomboy Baptiste Giabiconi worden er al weken van verdacht te daten en nu is er beeldmateriaal! Meneer Giabiconi himself twitterde een foto van hem en Katy de wereld in. Hmmm Baptiste kijkt wel HEEL zwoel in de camera. Wij vinden het wel een leuke combi. En jullie?

Bron: Oh no they Didn't

Door Annemerel