Lauren Conrad poseert topless

News door Redactie

Lauren Conrad staat toch wel bekend als het perfecte en brave Amerikaanse meisje. Er wordt eerder over haar kapsel gepraat en geschreven, dan over te blote outfits of genante paparazzi foto's. Maar de The Hills-ster lijkt haar grenzen te verleggen. Voor Glamour poseerde ze topless!

laurenconrad

Op het strand van Malibu laat Lauren Conrad zien dat topless ook heel stijlvol kan zijn. Glamour USA gebruikte de topless foto voor de cover van het mei-nummer.

lauren conrad

lauren conrad

Waarschijnljk verlegt L.C. haar grenzen om wat meer publiciteit voor haar nieuwe boek 'The Fame Game' te genereren. Ze vertelde van de week in de talkshow The Wendy Williams Show plotseling over haar liefdesleven: "Ik zou wel willen dat ik echt zo veel zou daten als dat mensen denken dat ik doe! Het is super grappig, want de mannen die onlangs verdacht werden mijn date te zijn, zijn gewoon vrienden van mij. Ongeveer de helft van mijn vrienden is man, ik kan gewoon goed met jongens opschieten. Ik lach er maar gewoon om!"

lauren conrad

lauren conrad

Ook vertelde ze over de The Hills opnames: "Tijdens opnames sms'ten producers ons gewoon over waar we over moesten praten. Ze konden natuurlijk niet door een shot heen lopen, dus ze sms'ten mij gewoon, zoals: 'Zeg even iets over die verhaallijn'. Dat is de reden dat we altijd op onze telefoons keken!"

lauren conradBenieuwd hoe het er achter de schermen aan toe ging? En wil je stijltips van Lauren over hoe je haar sexy-girl-next-door look creeert? Kijk dan naar het filmpje dat Lauren op haar eigen website plaatste!

Door Esmée