Dakota in Wonderland

News door Redactie

Dakota Fanning staat deze maand op de cover van het Amerikaanse tijdschrift Wonderland. Voor de shoot werd Dakota omgetoverd tot levende pop. Met lange gekrulde wimpers en mooie blonde krullen. Maar dat Dakota niet alleen een poppetje is, wordt ook wel bewezen in deze shoot waarin ze met een muis poseert. Wij hebben de complete shoot gevonden en het bijbehorende interview!

Dakota in Wonderland

Dakota in Wonderland

Dakota over een kindersterretje zijn:
" Ik heb me nooit een kindersterretje gevoeld, die naam voelde altijd een beetje gek. Ik voelde me gewoon een actrice van zes, zeven jaar. Gewoon een kind dat toevallig acteerde. Maar als je achttien wordt, kun je meer rollen spelen en denken mensen dat je meer kunt."

Dakota in Wonderland

Dakota in Wonderland

Over haar carriere na 'I Am Sam'
"Voor iemand die zo jong is en zich toch zo op z'n gemak voelt terwijl ze gefilmd wordt.. Dat betekent toch dat je daar dan gewoon hoort? Ik zie die film als het moment waarop ik me realiseerde 'Ik kan dit en ik dat voor altijd doen'"

Dakota in Wonderland


Dakota in Wonderland

Dakota over Social Media
"Ik heb gewoon niet de behoefte mensen te laten weten waar ik ben en wat ik doe. Ik heb het gevoel dat veel mensen gesteld zijn op hun privacy, maar tegelijkertijd vertellen ze iedereen waar ze zijn. Het is niet mijn ding. Ik heb geen Facebook of Twitter en ik denk niet dat ik dat ooit wel zou willen. Er zijn zoveel neppers. Er zijn genoeg Dakota Fannings op Twitter, daar hoef ik geen account meer voor aan te maken..."

Dakota in Wonderland

Wat vind jij van de shoot met Dakota?

Bron: Wonderland Magazine

Door Annemerel