Gossip Girl(scene) week 13

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 13

Emma Stone & Andrew Garfield zijn deze zomer samen te zien in de nieuwe Spiderman film “The Amazing Spiderman”. Ondertussen draait de geruchtenmolen dat de twee ook in real life op volle toeren aan het daten zijn. Het laatste nieuws? De twee zouden sinds kort samen wonen in New York!

Gossip Girl(scene) week 13

Miley Cyrus werd afgelopen week gespot met littekens op haar pols. Natuurlijk zat de media er direct bovenop, Miley zou zichzelf snijden! Wij hopen dat de littekens op haar pols een andere (vrolijkere) reden hebben en zo niet hopen we dat Miley snel hulp zoekt. Ondertussen gaat de roddel dat Hunger Games ster Jennifer Lawrence en Miley ook niet beste vriendinnen zijn. Jennifer speelde samen met Miley’s vriendje Liam in The Hunger Games en de intensieve “werkrelatie” die Jen en Liam hebben zou Miley teveel zijn geworden.

Gossip Girl(scene) week 13

Oh oh weten jullie nog dat Modekeizer Karl Lagerfeld Adele een paar maanden geleden “een beetje te dik” noemde in een interview? De hele wereld kwam er overheen en Karl wist niet hoe snel hij zijn excuses moest aanbieden om te zeggen dat hij het niet zo bedoeld had. Nou, alsof dat nog niet genoeg was, geeft ‘ie Adele nu allemaal mooie Chaneltassen en denkt hij er zelfs over om haar te gebruiken in één van de nieuwe campagnes van Chanel. Dat willen wij ook!

Gossip Girl(scene) week 13

Cheryl Cole doet het in haar dromen (net als wij overigens) met Prins Harry. Dat vertelt ze in een interview met de Marie Claire. “In mijn dromen  trouwde ik met Prins Harry”. Prins Harry gaf op zijn beurt toe dat hij jaloers was op de Britse winnaar van X Factor, omdat hij wekenlang in de buurt van Cheryl mocht zijn, toen was Cheryl namelijk nog jurylid bij X Factor. Cheryl werkt in ieder geval alvast samen met de schoonvader uit haar dromen voor een liefdadigheidsproject.

Gossip Girl(scene) week 13

Ryan Gosling is niet alleen een filmheld, ook als de camera’s niet draaien is hij een echte held. Zo probeerde hij in augustus vorig jaar al een straatgevecht te sussen en deze week redde hij een journaliste. Ze stak over en zag een taxi over het hoofd, Ryan kon haar nog net op tijd tegenhouden. Hmm Ryan blijft onze droomman. Die van jullie ook?

Door Annemerel