News

Kristen Stewart zet Robert Pattinson op dieet!

Bella & Edwa.. eh nee, we bedoelen natuurlijk Kristen Stewart & Robert Pattinson zijn al tijden een item. En dat de relatie serieuze vormen aanneemt blijkt wel uit het feit dat Mrs. Stewart, Mr. Pattinson op een dieet heeft gezet om 5 kilo te verliezen!

Robert Pattinson

Robert Pattinson heeft verre van overgewicht, maar het goddelijke lichaam dat hij had in de Twilight films is op dit moment ook ver te zoeken. Robert is groot fan van junkfood en bier. Als hij vrij is gaat hij graag met vrienden cheeseburgers eten en bier drinken. Hij heeft een hekel aan de sportschool en komt er dan ook niet.

Robert Pattinson

Kristen heeft volgens “een betrouwbare bron” tegen Robert gezegd dat hij op moet gaat passen “pull yourself together!”. Ze heeft hem aan het paddle surfen gezet, zodat hij de extra calorieën er op een voor hem leuke manier af te werken.

Robert Pattinson

Verwacht overigens niet dat Robert binnenkort een wasbordje a la Twilight collega Taylor Lautner heeft, dat is niet helemaal zijn ding. In een interview zei hij hierover:

“Daarvoor zal ik mijn levensstijl drastisch moeten veranderen. Maar het lijkt wel alsof iedere acteur tegenwoordig een “Taylor Lautner scene” doet, het is krankzinnig! Ze hebben dan een scene waarin ze lopen met een 12-pack, ik denk dan.. Echt waar? Je speelt een normale jongen, dat slaat helemaal nergens op! Maar tegenwoordig heeft iedere acteur of een wasbord of je wordt extreem dik!"

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Wat vinden jullie, moet Robert een paar kilo verliezen en weer zijn Twilightlichaam krijgen, of houden jullie wel van een klein beetje “chubby”?

Bron: Oh no they Didn't

Door Annemerel

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved