Selena Gomez lanceert parfum

News door Redactie

Selena Gomez is een druk meisje. Naast haar succesvolle zangcarrière nam ze vorige maand de film "Spring Breakers" op en later deze maand vliegt ze naar Europa voor de opnames van de actiefilm "Getaway". Deze week komt haar nieuwe zomercollectie voor de Amerikaanse keten Kmart in de winkel en vanaf half mei koop je bij het Amerikaanse warenhuis Macy's Selena's eerste parfum! En vanaf augustus kunnen ook wij naar Selena gaan ruiken!

Selena gomez lanceert parfum

Selena's vriendje Justin Bieber lanceerde vorig jaar al zijn eerste parfum "Someday", maar verwacht geen zelfde soort geur... Het parfum heeft topnoten van sinaasappel, ananas, perzik, framboos, fresia, musk en besjes. En ondertonen van amber, vanille, chocola en kokos.

In TeenVogue zei Selena hierover: "Ik heb drie favoriete geuren: framboos, vanille en fresia. Vanille geeft me een heel knus en yummy gevoel. Framboos is leuk zonder te zoet te worden en ik hou van de vrouwelijkheid van fresia. Ik wilde graag dat het absoluut "kissable" was!"

Selena Gomez lanceert parfum

De fles is in de vorm van een fladderende paarse lange jurk. Selena zegt hierover: "Het was lastig om te maken, maar ik wist dat ik een lang flesje wilde, iets dat opvalt tussen alle andere flesjes". De advertentiecampagne zal vanaf mei te zien zijn en hierin zie je Selena onderwater in een lange paarse jurk.

Gister werd de geur voor het eerst aan een select gezelschap gepresenteerd! Wat zag Selena er mooi uit he?

Selena Gomez lanceert parfum

Selena, fervent fan van Instagram, maakte natuurlijk ook zelf foto's van het evenenement!

Selena Gomez lanceert parfum

Selena zegt dat dit niet het laatste geurtje is dat ze zal gaan lanceren, de parfums moeten veranderen naarmate zij verandert. Selena: "Iedere geur moet mij representateren zoals ik op dat moment in het leven sta."

Bron: Oh no they Didn't!

Door Annemerel