Demi Lovato over haar curves

News door Redactie

Als iemand in celebland veel respect heeft afgedwongen het laatste jaar, is het Disney-actrice Demi Lovato. Naar eigen zeggen is ze naar de hel en terug geweest. Ze vertelt aan Fabulous magazine alles over haar figuur en over haar herstel. Lees het hier!

demilovato

Ze vertelt over haar onzekerheden tijdens de shoot:
"Ik voelde me heel erg oncomfortabel vandaag. Weten dat ik niet altijd goed op foto's kan staan en dat de fotograaf wel eens een lelijke foto zou kunnen maken, maakt me onzeker. Maar het gaat wel een stuk beter met me. Tijdens mijn eerste shoot na mijn behandeling stortte ik in en ben ik uit de studio gerend. Dus ik ga vooruit."

Over het accepteren van haar mindere punten:
"Ik zeg niet dat ik nu perfect ben, of hersteld, maar ik leer hoe ik van mezelf moet houden en hoe ik mezelf kan accepteren. Ik heb nu een positievere uitstraling en ik ben blijer."

demi

Hoe gaat ze met onzekerheid en het gepest worden:
"Ik werd een hoer genoemd en ze zeiden dat ik dik was en lelijk. Ik had er nooit naar moeten luisteren, maar het raakte me in mijn hart en dat doet pijn. Ik dacht dat ik misschien geen vrienden had omdat ik te dik was. Ik gaf op een gegeven moment zes keer per dag over. Mijn moeder was super bezorgd, maar omdat ik in de puberteit zat en groeispurten had, dacht ze dat het normaal was dat ik dunner werd."

demi

Over haar nieuwe figuur:
"Na zo'n lange tijd dun geweest te zijn, was het doodeng om aan te komen. Maar ik heb van nature vormen. Ik ontzeg mezelf niet veel, ik heb gisteravond een Kit Kat gegeten, maar ik eet niet iedere dag troep. Ik heb een maaltijdenservice die mijn eten naar mijn huis brengt, zodat ik niet aan mijn gezonde maaltijden hoef te denken."

Over de lessen die ze leerde:
"De mensen die zo over me gepraat hebben doen me niets meer. Ik zou alles zo overdoen, ik heb er zoveel van geleerd en ik ben super sterk geworden."

Ben jij weleens gepest om je gewicht?

Door Esmée