Gossip Girl(scene) week 16

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl scene week 16

Michael & Jackie van That 70's show worden de afgelopen weken wel heel veel en gezellig samen gespot. Ze gingen een weekendje weg, werden gespot tijdens een romantisch diner.. Maar volgens Ashton en Mila zijn ze gewoon vrienden, niet meer dan dat. Wij houden ze in de gaten!

gossip girl scene week 16

Rihanna's vader maakt zich grote zorgen om zijn 24-jarige dochter. Rihanna is al tijden non-stop aan het werk, maakt soms wel werkdagen van dertien uur en besteedt de tijd dat ze niet aan het werk is vooral met feesten. Aan dat laatste ligt het overigens niet volgens Papa Rihanna, dat feesten zit in het bloed. Maar ze zou wel eens wat minder mogen werken. Fans uitten afgelopen week ook al grote zorgen over Rihanna toen ze een foto twitterde waarop ze een wit lijntje op het hoofd van een kale man legde.. Hoe ze hierop reageerde: "Ik ben gek en ik verberg het niet!"

gg

Lindsay Lohan wist het deze week weer eens te verpesten. Had ze haar (enige) opnamedag bij Glee, kreeg ze het voor elkaar te laat te komen omdat ze de avond ervoor net iets te lang had doorgehaald. Hmm.. volgens ons heeft Lindsay een personal assistant nodig die 24/7 niet van haar zijde wijkt.

gg scene
Lauren Conrad bekende deze week in een televisie interview in Amerika nog nooit van de Boyband One Direction gehoord te hebben! Nog meer nieuws over La Conrad.. Ze verfde deze week de puntjes van haar prachtige blonde paardenstaart knalroze! We like! En wat vinden jullie ervan?

gg scene

Zoals jullie misschien wel weten staat Britney Spears al sinds haar 'girl gone wild' aanval in 2007 onder volledig toezicht van haar vader. Nu Britney verloofd is met haar Jason lijkt daar een einde aan te komen. Jason mag beslissingen nemen over Britney's privéleven. Britney's vader blijft nog steeds in charge als het om Britney's financiën gaat.

Bron: Oh no they Didn't

Door Annemerel