Mooie man: Paul Wesley

News door Redactie

Eind vorig jaar schreven we over Ian Somerhalder, sexy Vampier Damon Salvatore in The Vampire Diaries. Vandaag willen we het graag hebben over die andere leuke vampier uit The Vampire Diaries. Damon's broertje Stefan Salvatore (Paul Wesley). Want dat is dus OOK een hele mooi man.

mooie man: ian somerhalder

Paul Wesley kwam op 23 juli 1982 ter wereld als Paul Wasilewski, in New Jersey. Paul's beide ouders zijn Pools, vandaar de bijzondere achternaam. Een paar jaar geleden veranderde hij zijn naam in "Wesley", was toch net iets handiger in Hollywood...

mooie man: ian somerhalder

Paul groeide op in New Jersey, maar iedere zomervakantie spendeerde hij vier maanden in Polen. Tegen het eind van zijn middelbare schooltijd werd hij gecast in de Amerikaanse soap 'Guiding Light'. Eind 2000 slaagde hij. Paul heeft nog een semester op de universiteit gezeten, maar daarna was het toch echt tijd om volledig voor zijn acteercarrière te gaan.

mooie man: ian somerhalder

Als je van TV series houdt is het zeer goed mogelijk dat je Paul wel eens voorbij hebt zien komen. Voordat Paul één van de hoofdrollen in The Vampire Diaries kreeg, speelde hij kleine rolletjes in een groot aantal series. Zo speelde hij in het eerste seizoen van The OC bad guy Donnie. Hij speelde in Smallville en 8 Simple Rules. In de serie Everwood speelde hij alweer een bad guy en in CSI & Law & Order was 'ie ook al geen lieverdje..

mooie man: paul wesley

mooie man: paul wesley

Helaas voor ons is de kans dat wij hem aan de haak zullen slaan erg klein. Vorig jaar april trouwde hij met zijn vriendin Torrey DeVitto (o.a. bekend uit One Tree Hill, Pretty Little Liars & nu ook The Vampire Diaries) en het ziet er naar uit dat het een écht huwelijk is (en dus niet zo eentje a la Kim Kardashian)

mooie man: paul wesley

Leuke feitjes over Paul:
- Paul's favoriete stad is New York en hij houdt heel erg veel van reizen.
- Vroeger was Paul echt een ruzie makertje
- Toen Paul auditie kwam doen voor The Vampire Diaries kwam hij in eerste instantie voor de rol van Damon
- Paul's favoriete sporten zijn ijshockey en snowboarden
- Paul speelt gitaar

mooie man: paul wesley

- Paul's favoriete boek is 'Catcher in the Rye' zijn droom is de rol van hoofdrolspeler Holden ooit te spelen..
- Toen Paul nog een tiener was liet hij een tattoeage zetten waar hij veel spijt van kreeg, hij heeft daar later een grote roos overheen laten zetten...
- Paul zou later graag ook achter de schermen werken als regisseur en schrijver.

mooie man: paul wesley
Quotes:
"Het idee dat negen van de tien meisjes me onder een bus zou gooien om Edward Cullen te krijgen, maakt me erg oncomfortabel."

"Wasilewski was veel te moeilijk om uit te spreken. Ik vroeg mijn familie om toestemming mijn naam te veranderen. Het heeft mijn carrière echt geholpen."

"De make-up bij The Vampire Diaries is heel erg creepy. Als ze klaar met me zijn en ik in de spiegel kijk, word ik bang van mezelf.."

"Zoals iedereen wel weet... meiden houden van vampiers"

"Ik was geen gekke einzelgänger op de middelbare school, maar ik werd echt niet uitgenodigd voor de coole feestjes. Meisjes vonden me niet zo leuk. Ik ben zelfs niet naar mijn Prom geweest."


mooie man: paul wesley

En Vampire Diaries fan, wat zijn jullie? Damon (Ian) of Stefan (Paul) fans?
!
Bron: Vampire-Diares.net

Door Annemerel