Selena Gomez: Fifty Shades of Blue

News door Redactie

Weten jullie nog de grappige videos met Hilary Duff en het baby-haar en Rachel Bilson als rappende dokter? De makers van de video's, Funny or Die, hebben weer een nieuw filmpje. Dit keer speelt Selena Gomez de hoofdrol in het filmpje Fifty Shades of Blue, gebaseerd op het in Amerika enorm populaire erotische boek 'Fifty Shades of Grey'.

Het boek Fifty Shades of Grey (geschreven door E.L. James) is op dit moment extreem populair in Amerika. Het boek gaat over de 21-jarige Anastasia. Ze heeft nog nooit een vriendje gehad, heeft hooguit twee jongens gezoend in haar leven. Als ze de rijke aantrekkelijk jonge zakenman Mr. Grey moet interviewen voor het Universiteitsblad springt er een heftige vonk over tussen de twee.

Selena Gomez

Al snel blijkt dat Mr. Grey er een nogal spectaculair seksleven op na houdt. Het type seksleven waar de meesten van ons niet eens over nadenken. Het is dan ook een vrij erotisch boek, in Amerika wordt het "mommy porn" genoemd.

De video is gebaseerd op het boek, maar Selena heeft er een eh... iets nettere versie van gemaakt. De video Fifty Shades of Blue is volledig Selena-Fan-Proof. Voor de lezers van het boek is het een feest van herkenning. Selena's smachtende blikken, de gedachten die ze uitspreekt, het bijten op haar lip.. Allemaal dingen die Anastasia in het boek ook doet.

selena gomez

Mr. Grey wordt in het filmpje gespeeld door een schilder die Selena's muren blauw verft. De schilder is het tegenovergestelde van Mr. Grey. Niet echt aantrekkelijk en verre van een succesvolle zakenman. Maar sommige uitspraken die hij doet passen wel weer heel goed bij de echte Mr. Grey.

Het liefst zouden we alle vergelijkingen opschrijven, maar dan zouden we het verpesten voor degene die het boek nog zouden willen lezen. Maar, je bent wel gewaarschuwd, het is vrij heftig.

selena gomez

Wat vinden jullie van Selena in het filmpje Fifty Shades of Blue? Kennen jullie het boek Fifty Shades of Grey al? Heeft iemand het toevallig gelezen?

Door Annemerel