Lentekriebels bij de celebs!

News door Redactie

Ook bij de sterren zijn de lentekriebels nu echt actief. De celebs zijn volop bezig met het vinden van nieuwe liefjes. Single ladies Rihanna en Heidi Klum lijken weer een nieuwe vlam te hebben en ook topmodel Bar Refaeli is verliefd... Op wie? Lees het hier!

rihanna

Rihanna behoort niet meer tot de singles club. Ze schijnt nu al een tijdje verliefd te zijn op basketballer J.R. Smith. De twee werden gespot in Miami, waar ze niet van elkaar af konden blijven. Daarna checkten ze samen in én de volgende ochtend weer uit, in een hotel. Wij willen foto's van de tortelduifjes!

heidi klum nieuwe vlam

Heidi Klum schijnt de vlinders ook al wat langer te pakken hebben. Eind maart werd ze al gespot met GNTM (German's Next Top Model) collega Thomas Hayo. Inmiddels is het eind mei en de geruchten stoppen niet! In Cannes zijn de twee weer gespot en zag een The Bild verslaggeefster de twee elkaar voorzichtig strelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

bar refaeli justin bieber

Het Israelische topmodel Bar Refaeli heeft haar prachtige ogen laten vallen op jonkie Justin Bieber. Het 26-jarige model komt er openlijk voor uit wel in het huwelijksbootje te willen stappen met de 18-jarige zanger. Justin is volgens de geruchten sinds kort weer vrijgezel, dus wie weet... En anders heeft Bar ook Tom Cruise nog op het lijstje staan. (Kleine kanttekening: Tom en Justin schelen 'slechts' 31 jaar).

Hebben jullie ook al last van lentekriebels op liefdesgebied?

Door Esmée