Mooie man: Liam Hemsworth

News door Redactie

Liam Hemsworth werd bekend als het onbekende, maar woest aantrekkelijke vriendje (inmiddels verloofde) van Miley Cyrus. In de zomer van 2009 ontmoetten de twee elkaar op de set van de film "The Last Song". Miley's eerste "echte" film en Liam's eerste "echte" Amerikaanse klus. Inmiddels zijn de twee dan misschien wel verloofd, maar dat is geen reden voor ons om ons niet te verlekkeren aan "de kleine" Mr. Hemsworth.

Mooie man liam hemsworth

Jup, dat las je goed, wij noemden hem net "de kleine" Mr. Hemsworth. Dat heeft echter niets te maken met zijn lengte (1.91m), maar meer met het feit dat hij een zeven jaar oudere broer heeft. Chris Hemsworth (onder andere bekend van Thor en Snow White and the Huntsman) is al jaren een gevestigde naam in Hollywood.
Mooie man liam hemsworth

De gebroeders Liam & Chris Hemsworth

Liam werd op 13 januari 1990 geboren in de Australische stad Melbourne. Op zijn achtste verhuisde het gezin Hemsworth naar het kleine Australische eilandje Philip Island. Een groot deel van zijn jeugd bracht Liam door op het strand door. Hij was een echte surf dude waarop alle meisjes verliefd waren. Op de middelbare school besloot Liam dat hij net als zijn broers (Chris is niet Liam's enige broer, hij heeft nog een oudere broer Lucas, iets minder bekend in Amerika)wilde acteren.

Mooie man liam hemsworth

Mooie man liam hemsworth

Liam's eerste grote Amerikaanse filmrol in The Last Song tegenover zijn (inmiddels) verloofde Miley Cyrus.

Hij speelde een rol in de Australische soaps "Home and Away" en "Neighbours" voordat hij begin 2009 samen met broer Chris verhuisde naar Los Angeles. Liam had al snel een rol in The Last Song tegenover Miley Cyrus gewonnen en... De rest is geschiedenis. De twee werden verliefd en Liam was ineens wereldnieuws.
Mooie man liam hemsworth

Mooie man liam hemsworth

Liam speelt in The Hunger Games met onder andere Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson.

Toch duurde het nog relatief lang voordat Liam een tweede Amerikaanse filmrol te pakken had, maar in 2011 gebeurde het dan toch. En wat voor één! Een rol in de verfilming van de mega populaire boekenreeks "The Hunger Games" en gelijk een rol die hij waarschijnlijk nog drie keer mag spelen, aangezien er nog drie delen aankomen. Liam is nu niet alleen meer het vriendje van Miley, maar tegelijkertijd ook een "filmheld".

Mooie man liam hemsworth

Mooie man liam hemsworth

Liam met Miley, all dressed up! (& smoooooking hot!)

Hoewel wij het absoluut niet erg zouden vinden als Liam zijn liefde aan ons zou verklaren, hopen wij van harte dat Miley & Liam nog héééél lang samenblijven. Zou toch leuk zijn, een koppel in Hollywood dat voor de verandering eens wel bij elkaar blijft. Wij zijn fan!

Wat vinden jullie van Liam Hemsworth? HOT or not so hot?


Bron beeld: IMDB

Door Annemerel