Fashionblogger Bryanboy

News door Redactie

Voor de modelovers onder ons is hij geen nieuws meer: Bryanboy is hot. Hij is al groot in de modewereld, maar nu konden wij écht niet meer om hem heen. Bryanboy is namelijk een van de nieuwe juryleden van America’s Next Topmodel. Daarvoor is de Filipijnse modeblogger speciaal naar L.A. verhuisd en binnenkort kunnen wij hem dus naast Tyra Banks zien shinen op tv.

bryanboy

Bryanboy heet eigenlijk Bryan Grey Yambao en is 27 jaar. Hij was eerst webdeveloper en begon op zijn 17e met bloggen. Hij schrijft over zijn persoonlijke leven, evenementen en natuurlijk mode. Hij is aanwezig bij alle top modeshows in New York, Parijs en Milaan. In 2007 won hij al de Filipijnse Blog Award voor de beste mode- & lifestyleblog. Ook werd hij door New York Post als een van de negen ‘hottest internet celebrities’ genoemd.

bryanboy

Bryan staat bekend om zijn gewaagde, meestal vrouwelijke outfits en zijn bitchy commentaar. Hij kan (heel goed) leven van zijn blog. Hij krijgt niet alleen betaald voor advertenties, maar hij krijgt soms ook betaald om naar evenementen te komen!

bryanboy

bryanboy

Bryan heeft meer dan een miljoen unieke bezoekers per maand en fans sturen foto’s van zichzelf op waarop ze ‘zijn’ pose doen. Wat zijn pose is? De heupen naar één kant en een handtas in een uitgestrekte arm.

bryanboy

bryanboy

En nu wordt hij dus jurylid van ANTM. Vanaf seizoen 19 horen we hem samen met topmodel Rob Evans, stylist Johnny Wujek en Tyra Banks modellenbekritiseren. Wij zijn benieuwd!

bryanboy

bryanboy

In 2008 werd de populariteit van Bryanboy extra benadrukt. Marc Jacobs noemde toen een tas naar hem: de BB bag.

bryanboy

bryanboy

Meet Bryanboy: 

   

 

Wat vind jij van Bryan?

Door Annick