Miley Cyrus & Liam Hemsworth verloofd

News door Redactie

Gistermiddag berichtten we op onze Facebook al dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth verloofd zouden zijn. Onze bron was toen het super 'betrouwbare' People Magazine (de 'Privé' van de VS) inmiddels is het verhaal bevestigd; de 19-jarige Miley en de 22-jarige Liam zijn 'engaged to be married' oftewel verloofd.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth verloofd

Miley Cyrus & Liam Hemsworth verloofd

Miley & Liam leerden elkaar kennen op de set van de Nicholas Sparks film "The Last Song" in de zomer van 2009 waarna ze al snel een relatie kregen. Het is een paar keer uit geweest, maar volgens Miley was dat nooit omdat ze niet meer van elkaar hielden. Het drukke werkschema van de twee zorgde ervoor dat ze niet zo vaak bij elkaar konden zijn. Maar de liefde bleek sterker dan de afstand en de twee zijn inmiddels al weer een tijdje een steady couple.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth verloofd

Vorige week vrijdag ging Liam op zijn knieën voor Miley met een ring van juwelier Neil Lane, erg populair bij celebrity's. Hij wilde iets speciaals, mooi en romantisch. Het werd een 3,5 karaat diamant op een gegraveerde 18-karaat gouden ring. De steen is antiek en komt uit de 19e eeuw. Volgens Neil Lane was Liam super nauw betrokken bij het creëren van de ring.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth verloofd

Op Twitter werden Miley en Liam alom gefeliciteerd.

Miley's vader tweette: "All I ever hoped for as a Daddy was to see my kids reach their dreams. To find happiness...peace of mind ...and someday know... true love."

Nicholas Sparks (de schrijver van het boek en de film "The Last Song") tweette: "Congrats to @MileyCyrus and Liam on their engagement."

Miley Cyrus & Liam Hemsworth verloofd

Pretty Little Liars actrice Lucy Hale was ook erg blij voor Miley: "Congrats @MileyCyrus ! Happy For u babe xx"

Miley bedankte iedereen: "Thank you for all the love today :) I'm happy to share this news with you all. I feel like all my dreams are coming true. Have a great day,"

Ondertussen was 'Miley Hemsworth' trending op Twitter..

Miley Cyrus & Liam Hemsworth verloofd

Wij zijn erg blij voor Miley & Liam en hopen dat ze nog lang gelukkig blijven samen (en dat hun verloving/huwelijk niet hetzelfde lot heeft als zovele in Hollywood). Eens of oneens?

Bron: People Magazine

Door Annemerel