Gossip Girl(scene) week 22

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene week 22

Leighton Meester won deze week de rechtszaak tegen haar moeder. Leighton klaagde haar moeder vorig jaar aan omdat het geld dat zij haar moeder iedere maand stuurde om doktersrekeningen voor haar kleine broertje te betalen, gebruikte voor botox, plastische chirurgie en hairextensions. De rechter gaf deze week Leighton gelijk!

GG scene week 22

Katy Perry zou best seks willen hebben met Rihanna. In een interview met de radiozender Wild werd haar gevraagd of Katy en Rihanna ooit samen muziek zouden gaan maken. Haar reactie? "Nee, maar we gaan wel seks hebben samen". Hmmmmmm...

GG scene week 22

John Mayer gaf deze week toe zich erg vernederd gevoeld te hebben na het horen van Taylor Swift's nummer "Dear John". Taylor en John hadden een korte relatie in 2010 en toen de relatie op de klippen liep schreef ze het nummer. John: "Ik voelde me heel slecht, ik verdiende het niet. Ik heb nooit iets gedaan om dit te verdienen. Het was echt gemeen van haar om dit te doen." John gaat verder... "Ik heb nooit een mailtje van haar gekregen, ze heeft me niet gebeld. Toen ik het nummer hoorde was ik echt verrast, maar niet op een goede manier. Het was erg vernederend. Ik voelde me in die tijd al slecht en als je er dan zoiets bij krijgt.."

GG scene week 22

Kelly Clarkson is altijd wat voller geweest dan haar collega's, maar de afgelopen maanden heeft Kelly zichtbaar gewicht verloren. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? Ze heeft het afgelopen jaar continu gewerkt en is niet op vakantie geweest. Er was gewoon geen tijd om zichzelf vol te stoppen met pizza en bier. Verder verliest ze veel gewicht door alle optredens die ze doet en is ze lekker aan het sporten. Kelly is overigens absoluut niet geïnteresseerd in een size-zero lichaam.

GG scene week 22

Trouble tienermoeder Amber Portwood van de eerste lichting "Teen Mom" mag vijf jaar de gevangenis in. Amber werd in 2010 gearresteerd nadat Amber in een aflevering van Teen Mom haar vriend sloeg en wurgde. Eind december werd ze weer gearresteerd terwijl ze in haar "proeftijd" zat. Politie vond een grote hoeveelheid verschillende pillen. Amber zat een maand in de gevangenis voordat ze eruit mocht en beloofde in Rehab te gaan. Helaas was Amber niet zo slim om gewoon in Rehab te blijven, ze verliet de kliniek vroegtijdig en mag daarom nu vijf jaar de gevangenis in.

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel