News

De kat van Kaiser Karl

De 78-jarige Karl Lagerfeld heeft geen kinderen, maar sinds een paar maanden is de modekeizer wel de trotse eigenaar van het negen maanden oude katje Choupette. Geen huis-tuin-en-keuken katje natuurlijk. Net zoals alles in het leven van Karl is ook het leven van katje Choupette heerlijk extravagant.

choupette

Choupette, die ook naar de naam "Famous Beauty" (Karl's koosnaampje voor zijn katje) luistert, zag negen maanden geleden het levenslicht. In eerste instantie was model Baptiste - Karl's muze - de eigenaar van Choupette. Maar toen Baptiste een week naar het buitenland moest, vroeg hij Karl op haar te passen. Toen Baptiste terug kwam wilde Karl haar niet meer teruggeven.

Karl: "Ze is een bekende schoonheid, is negen maanden oud en Baptiste vroeg me op haar te passen met Kerstmis toen hij twee weken weg was. Toen hij terug kwam weigerde ik haar terug te geven. Ik vond haar gewoon te schattig. Ze is een diva, ze heeft een hele sterke persoonlijkheid. Ze heeft lunch en diner met mij aan tafel met haar eigen eten. Ze raakt mijn eten niet aan. Ze wil niet op de grond eten. Ze slaapt onder een kussen en ze weet hoe ze een iPad moet gebruiken. Ze heeft twee persoonlijke dienstmeisjes, voor zowel de dag en de nacht. Ze is meer dan verwend."

choupette

Choupette kan een iPad bedienen? Ja... Mevrouw heeft er twintig (!), ze gebruikt ze namelijk als krabpaal. Diva much? Oh en je vraagt je misschien af, wat doen die persoonlijke dienstmeisjes dan de hele dag?

Karl: "We houden een dagboek bij. Als ik er niet ben houden de meisjes precies bij wat ze gedaan heeft, wat ze gegeten heeft, hoe ze zich gedraagt, of ze moe was en of ze niet sliep. In de afgelopen negen maanden hebben we al zeshonderd pagina's vol geschreven. Het lijkt me leuk om een boekje te maken over Choupette's dagboek."

Een kat die aan tafel met haar baasje dineert en luncht en een iPad weet te bedienen... Wat vinden we daarvan?

Bron: WWD

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved