Selena promoot kissable parfum

News door Redactie

Selena Gomez kennen we allemaal als zangeres en actrice. Ze is bloedmooi en er zijn miljoenen meiden jaloers op haar, want ze is het vriendinnetje is van Justin Bieber. Ze is ontzettend populair en hoort met haar negentien jaar al bij de grote namen. En wat hoort er tegenwoordig bij als je een bekende artiest bent? Juist: je eigen parfum.

Wij schreven in april al over de nieuwe geur van Selena Gomez. De geur is een mengeling van framboos, vanille en fresia. Afgelopen zaterdag werd de geur gepromoot door Selena zelf.

selena gomez

De parfum werd gepromoot bij Macy’s Herald Square. Honderden fans gingen naar de vierde verdieping van de winkel om Selena te ontmoeten en hun parfums te voorzien van een handtekening van de brunette.

selena gomez

Selena was erg zomers gekleed. Ze showde ons zowel haar benen als haar middenrif met een strapless bandeau-top en een hoge short van Versace. De print met lila en blauwe zeesterren gaven het een beachy gevoel. Door de combinatie met het jasje was haar look zowel sexy als zakelijk.

selena gomez

Selena was zelf een beetje verbaasd over de hoeveelheid fans die op kwamen dagen tijdens het evenement. Ze tweette het volgende:

selena gomez

De parfum is naar verwachting omstreeks augustus ook in Nederland te koop. Ga jij ook proberen de parfum van Selena te bemachtigen?

Door Annick

Bron: celebuzz