Gossip Guys doen Fashion Week

News door Redactie

Blake Lively en Leighton Meester mogen dan misschien alle aandacht trekken op de modeweken van Parijs en New York.. Ed Westwick en Chace Crawford waren afgelopen weekend de absolute showstoppers tijdens Milaan Men Fashion Week. Chace spotten we naast de catwalk, Ed bestormde de catwalk gewoon zelf. En hoe!

Gossip Guys doen Milaan Fashionweek

De opnames van het laatste halve seizoen van Gossip Girl beginnen binnen een paar weken, maar Chace & Ed hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ed Westwick nam net na de opnamen van Gossip Girl een remake van Romeo & Juliet op (hij speelt daarin de rol van Paris). Zover bekend nam Chace geen nieuwe film op, maar hij was wel te zien in de komedie "What to expect when you're expecting".

Gossip Guys doen Milaan Fashionweek

Gossip Guys doen Milaan Fashionweek

Ed heeft de afgelopen tijd zijn horizon wat verbreed. De Duitse designer Philipp Plein koos hem uit als het nieuwe model voor zijn F/W 2012-2013 campagne. Philipp is niet vies van een samenwerking met acteurs en actrices. Eerder ging hij al samenwerkingen aan met onder andere Mischa Barton en Lindsay Lohan.

Gossip Guys doen Milaan Fashionweek

En zo kwam het dus ook dat Ed Westwick zaterdagavond over de catwalk liep voor Philipp Plein.

Fashionblogger Chiara Ferragni van The Blond Salad had de eer om Ed te interviewen voor haar blog. Ze maakte er dit leuke video interview van:

Ed beantwoordt vragen die lezers haar gesteld hebben. Zoals "Is er een Blair in je leven?" (nee) "Lijk je op Chuck" (nee, hij lacht bijvoorbeeld heel anders) "Is het moeilijk om je Chuck accent te gebruiken?" (nee).

Gossip Guys doen Milaan Fashionweek

Benieuwd naar een Behind the Scenes filmpje van de shoot voor de Philipp Plein F/W 2012 collectie met Ed Westwick? Bekijk het hieronder!

Wat vinden jullie van Ed's uitstapje naar de modellenwereld?

Bron beeld: Zimbio
Bron interview: The Blond Salad

Door Annemerel