Celebrities bij Paris Fashion Week

News door Redactie

Het is weer eens Fashion Week in Parijs! Tijdens deze modeweek wordt Haute Couture geshowd. Kledingstukken waarvan er vaak maar slechts één gemaakt wordt, en alles met de hand natuurlijk. Er zijn niet veel designers die Haute Couture ontwerpen en showen, maar als ze dat wel doen, doen ze dat meestal in Parijs, in de eerste week van juli. Nu dus. Natuurlijk waren er ook celebrities aanwezig.

paris fashion week

Kanye West & Kim Kardashian waren afgelopen week in Parijs. Evenals actrices Marion Cotillard, Christina Hendricks. En natuurlijk... Vogue Hoofdredactrice Anna Wintour!

paris fashion week

Alexa Chung kwam in een LBD, filmmaakster Sofia Coppola was er ook. Diana Kruger kwam samen met haar vriend Joshua Jackson en de Franse actrice Melanie Laurent bracht ook een bezoek aan de Parijse modeweek.

parijs fashion week

Kim & Kanye werden meerdere keren gespot deze week. Het Franse model Laetitia Casta was er ook. Ook was er koninklijk bezoek, Prinses Charlene van Monaco bracht een bezoekje aan de Parijse modeweek. Moeder en dochter Versace waren er niet alleen om "mooi te zijn", het modehuis Versace gaf deze week haar eerste coutureshow in acht jaar in het prestigieuze Ritz Hotel.

parijs

Het Engelse society-meisje Poppy Delevigne liet zichzelf ook zien in Parijs, evenals model Milla Jovovich. Het Russische model Natalia Vodianova zag er schitterend uit. Olivia Palermo herkenden wij bijna niet in haar leren peplumjurkje.

paris

Lea Michele en Glee-collega (en loverrrr?) Cory Monteith waren in Parijs, evenals Hunger Games actrices Elizabeth Banks en Jennifer Lawrence. Ook Jessica Alba werd in Parijs gespot.

Wat vinden jullie van de outfits van de celebrities?

Bron beeld: Ohnotheydidnt

Door Annemerel