Gossip Girl(scene) week 27

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 27

De relatie tussen Justin Bieber en Selena Gomez lijkt niet zo stevig te zijn. Eerder berichtten wij al dat de twee misschien uit elkaar zouden zijn en nu beweren bronnen rond het paar dat de twee inderdaad een knipperlicht relatie zou hebben. Toen afgelopen week Ashley Tisdale haar 27ste verjaardagsfeestje gaf was Justin er dan ook niet bij.. Het schijnt dat De Biebster ziek in bed lag, maar eh.. Selena kon het wel heel goed vinden met de andere mannelijke party-gangers. Dit tot woede van Die Hard Justin Bieber-fans.

Gossip Girl(scene) week 27

Vorige week vertelden we jullie dat Adele zwanger is, nu lijkt het erop dat er ook een huwelijk aan zit te komen voor Adele. Haar 38-jarige vriend Simon zou zijn aanzoek al aan het voorbereiden zijn. Nu is de vraag... Trouwen voor, of na de bevalling?

Gossip Girl(scene) week 27

Het was de week van de scheiding van Katie Holmes en Tom Cruise. Tom voelt zich verraden door Katie, Katie heeft er in lange tijd niet zo gelukkig uit gezien. De reden van de scheiding lijkt hun 6-jarige dochter Suri te zijn. Katie wil Suri beschermen voor het extreme Scientology geloof. Anderen zeggen juist dat Katie altijd voor de volle 100% achter het geloof gestaan heeft. Hmmmmm we keep you posted.

Gossip Girl(scene) week 27

Miley Cyrus wil voorlopig nog niet aan de kinderen. Begrijp haar niet verkeerd, ze houdt van kinderen en wil er later graag een heleboel, maar op dit moment is ze er nog niet klaar voor. Ze houdt van haar lichaam en wil nog even genieten van het "onbezorgde" leven. Haar moedergevoelens kan ze botvieren op het nichtje van Liam, India Rose.. De dochter van Liam's broer Chris Hemsworth. Miley vindt het heerlijk om te babysitten.

Gossip Girl(scene) week 27

Katy Perry's film 'Part of Me' ging onlangs in première. In de film is te zien dat Katy en haar ex-man Russell Brand elkaar vrijwel nooit zagen. In een interview met de Engelse krant The Sun vertelt Katy dat ze elkaar inderdaad vrijwel niet zagen. Katy zocht Russell vaak op in Londen, maar Russell nam nooit de moeite om naar haar toe te vliegen tijdens haar wereldtournee. Wanneer (en of) de film in Nederland te zien zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

Door Annemerel