Celebs huilen om films

News door Redactie

Heerlijk om lekker op de bank te zitten en te genieten van een echte tranentrekker op tv. Acteurs bezorgen ons af en toe waterige ogen en snotneuzen, maar zij houden het ook niet altijd droog bij het zien van een film. Benieuwd wie er moet huilen om een orka of wie er stiekem wel een beetje verliefd wordt op een pinguïn? Wij hebben de all time favorites van celebs op een rijtje gezet.

Celebs huilen

De zusjes Fanning hebben veel gemeen: lang blond haar, beiden actrice en alletwee een zwak voor schattige hondjes. Bij het zien van de romantische comedie over de familie Pooch en hun schattige hondje, hielden zij het geen seconde droog.

Celebs huilen

Op het grote scherm speelt Mark Wahlberg vaak stoere en zelfverzekerde personages. In real life is hij een gevoelige man die bij het zien van The Help zelfs zeven of acht keer moest huilen.

Celebs huilen

Een schattig olifantje die toekijkt hoe zijn moeder opgesloten wordt achter de tralies bezorgt Colin Firth iedere keer weer een huilmomentje. Wij begrijpen dat wel hoor Colin.

Celebs huilen

Brad Pitt omschrijft zichzelf als een man die niet snel huilt om een film. Toen hij een voedselvergiftiging opliep en de film Life as a House keek, hield hij het echter niet droog. Stoer verteld hij hierover dat hij waarschijnlijk nooit had moeten huilen als 'ie niet ziek was geweest. Yeah right Brad..

Celebs huilen

Steel Magnolias staat bekend als een echte chick flick, maar James Franco beweert dat bijna iedere man de film geweldig vindt en moet huilen bij het sterfmoment van Julia Robert. Weet je het zeker James?

Celebs huilen

Ondanks het leeftijdsverschil zijn Miss Olsen en Miss Kidman het eens over een ding. De klassieker Gone with the Wind zorgt keer op keer weer voor natte oogjes.

Celebs huilen

Charlize Theron vindt een film pas echt goed als ze erbij kan snotteren, lachen en huilen. Wij zien haar al snotterend, lachend en huilend voor ons bij het zien van de film 50/50.

Celebs huilen

De jonge liefde die ontstaat in de film My Girl zorgt iedere keer weer voor tranen bij Natalie Portman.

Celebs huilen

The Lion King is de klassieker die waarschijnlijk iedereen wel kent. Justin Timberlake huilt vaak bij films, maar geeft toe dat The Lion King de absolute topper is op het gebied van huilen en snotteren. "When his dad dies.. it's tough". Ah, wat schattig Justin!

Celebs huilen

Bij het zien van Silent Light moest Michelle Williams zo hard huilen in een overvolle bioscoop, dat haar partner voorstelde om de zaal rustig te verlaten. Haar gesnotter zorgde voor teveel overlast.

Celebs huilen

Het hart van Mila Kunis was gebroken toen de walvis Willy gevangen werd in een groot net.

Celebs huilen

Robert Pattinson geeft toe dat hij meer heeft met dieren dan met mensen. Niet zo heel gek dus dat hij stiekem een traantje wegpinkte toen hij de schattige film March of the Penguins keek.

Welke film zorgt altijd voor huilmomenten bij jou?

Bron: ohnotheydidnt

Door Eline