Gossip Girl(scene) week 28

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

katie nicol

De scheiding van Katie Holmes en Tom Cruise was breaking news deze week! Voor velen kwam dit nieuws niet onverwacht, aangezien Katie de scheiding met Tom al een tijdje op de planning had staan. Tijdens deze periode vond ze steun bij de tweede ex-vrouw van Tom, Nicole Kidman, die in 2001 gescheiden was van de handsome acteur.

Blijkbaar heeft Katie zelf contact gezocht door een nieuwe telefoon te kopen en na het belletje weg te gooien. Zo heeft het Holmes-Kidman team de scheiding weten te plannen. Toen Katie helemaal door het huwelijk heen zat, en vreesde voor de toekomst van Suri, belde ze Nicole op voor advies. Nicole bood meteen hulp en haar begrip. Wat vind jij van dit Holmes-Kidman team?

glee stars

Glee acteurs Lea Michelle en Cory Monteith waren nog geen week terug uit Parijs toen ze gespot werden bij een restaurant in Los Angeles. Lea houdt Corey stevig vast bij de arm terwijl ze het restaurant verlaten, how cute! Ze zal echter niet veel hebben gegeten aangezien haar verstandskies was getrokken. We hopen dat je je snel wat beter voelt Lea!

demi

X Factor jury lid Demi Lovato is flink uitgevallen tegen een rapgroep die deel nam aan de audities van deze show. De jongens rapte over het roken van badzout, ze zouden er high van worden. Blijkbaar had het publiek de tekst niet gehoord, maar Demi had haar oren open. Zodra de muziek klaar was, liet Demi woedend merken wat ze ervan vond: ‘Je rapt niet over drugs waar kinderen bij zijn.’ Het publiek boo’de de jongens van het podium en de rapgroep werd direct van de website gegooid.

Demi zou zelf in rehab hebben gezeten en drugs hebben gebruik op minderjarige leeftijd. Vandaar de heftige reactie. Hoe vind jij de reactie van Demi?

kim

Kourtney Kardashian is bevallen van een dochtertje! Kourtney is voor de tweede keer moeder geworden. Broertje Mason en vader Scott Disick zijn super trots. Het meisje heet 'Penelope Scotland Disick' en is zondag na een vlekkeloze bevalling ter wereld gekomen. De gehele Kardashian familie is ontzettend gelukkig als we de tweets van Kim mogen geloven.

rihanna

Big star Rihanna heeft een nieuwe reality contest show: 'Styled To Rock'. Deze show lijkt op Project Runway maar dan met een extraatje, het is gepresenteerd door Rihanna. Deze show focust niet alleen op ontwerp, maar ook op styling, een cruciale factor die vaak over het hoofd wordt gezien in de modewereld. Ze presenteert dit programma samen met onder andere haar styliste Lysa Cooper en Nicola Roberts van Girls Aloud. De winnende deelnemer mag een outfit ontwerpen voor Rihanna haarzelf.

 

cn

Droom jij ook over het werken bij Condé Nast, dé uitgeverij van tijdschriften zoals Vogue, na je opleiding misschien? Nu kun je er al beginnen tijdens je opleiding. De uitgeverij opent namelijk een Art & Design opleiding in Londen in januari 2013. Deze school biedt opleidingen vanaf tien weken, voor maar liefst 8,500 euro, tot en met opleidingen van een jaar, voor een bedrag van 12,000 euro. De prijs voor het leren in de handen van de fashion professionals is niet goedkoop!

Bron: Ohnotheydidnt, refinery29 & celebuzz

Door Jitske