News

Little diva Suri Cruise

Hoeveel zou het kosten om Suri Cruise te zijn? Wat Suri haar kinderbijslag zijn? Nou, hou je hand maar alvast onder je kin, want je mond gaat zo wijd openvallen zodra je de huge numbers te horen krijgt. Waarschijnlijk sta je volgende week nog verbijsterd te kijken van ongeloof. Dat het niet goedkoop is om Suri te zijn, weet iedereen. Maar waar gaat al het geld naartoe?

Suri

Allereerst naar Suri’s privéschool in New York. Suri zit namelijk op de meest elite en dure school van The Big Apple. Het is nog makkelijker op Harvard te studeren, dan op deze school te komen. Je betaalt maar liefst € 33.000 (!) per jaar.

tripjes tripjes

De maandelijkse kosten van Suri zijn onder andere de nannies. 24/7 service kost zo’n € 6.000. Extra thuisschool zit op € 12.000 en haar tripjes en reizen kosten ongeveer € 16.000.

suri

Een kind opvoeden is sowieso niet goedkoop, vooral niet voor een alleenstaande ouder. Zoals Katie voor ogen heeft te gaan leven met Suri zullen de kosten ruim € 350.000 per maand zijn! Deze berekening is onder andere gebaseerd op privé vliegtuigen en roomservice. Als je alle oppassers, scholen en reiskosten bij elkaar optelt, zal Suri ongeveer € 80.000 euro per maand krijgen van Tom.

suri trip

Bij dit bedrag is haar fashionable kast nog niet eens in rekening gebracht! Over haar kledingkast gesproken, hier een aantal outfitjes van Suri's:

suri

suri

Suri

suri

Wat vind jij van Suri's fancy leventje?

Bron: Eonline

Door: Jitske 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved